one down one to go

jag vet jag verkligen inte borde göra detta men jag har letat efter de perfekta sneekers och nu har jag hittat dem och jag kunde inte låta bli, men jag ska också ha dem på mig typ varje dag för att de är så sköna.

once the 5th always the 5th

okey så detta är grejen att två av mina nära kompisar här i USA (speciellt dessa två).
De har pojkvänner och jag är jätte glad för båda två men grejen är att väldigt ofta när vi umgås så har de med sin pojkvän om jag är med den ena som jag är med nästan varje dag så är hennes pojkvän alltid med på ett eller annat sätt, hon pratar om honom, eller med honom on her telefon, eller så är han helt enkelt med oss (eller ja jag är med dem) och så har vi ikväll.
båda dessa kompisarna hade sina pojkvänner med sig och vi grillade på stranden och sen åkte vi till min ena kompis hus, och allt va super trevligt MEN så klart ska de vara söta ihop och gulliga, vilket inte blir så kul för mig för det är de två paren och jag... femte hjulet va det ja.

ta nu inte detta som rent gnäll.. för det är inte endast gnäll för jag är jätte glad för mina kompisar att de hittat någon som älskar dem och de kan vara sig själva med och glada. och en annan plus är att jag gillar deras pojkvänner med, asså då menar jag på ett kompis sätt så klart men oavsett hur glad jag är för mina kompisar så är jag på något sätt ändå avundsjuk antar jag för att de faktiskt har hittat någon som gör dem glada och harmoniska.

så oavsett hur mycket det än suger att alltid vara 3rd or 5th hjulet så är jag jätte glad för mina kompisar

singeltjejens klagan??

varför ska det vara så svårt? jag har en kompis som I'm very close to, låt oss kalla henne Annika,men grejen är den att hon och jag gjorde allt tillsammans samtidigt som hon dejtade denna killen, låt oss kalla honom Simon, och nu för någon vecka sen så blev de äntligen tillsammans lixom officiellt alla vi andra har sagt att de är ett par i flera månader men det tog Annika och Simon aningen längre tid att ta de där steget.
I vilket fall jag är jätte happy för min kompis skull men grejen är bara den att jag är aningen trött på det nu, vist jag är glad för henne men det är inte kul att alltid hamna på 2a prioritering eller att vara tredje/femte hjulet. det blir alltid så, sen så är det när vi, Annika och jag gjort planer och så ringer Simon och kommer med något roligare/mer spännande alternativ och då finns jag helt plötsligt inte, det är som att jag som kompis inte längre duger, ja jag vet att detta är ny kärlek men helt ärligt vad hände med att killar kommer och går men vänner är de som består eller hur de nu gick..
men sen är det inte nog med det utan när Annika väl "har tid att umgås" då är Simon det ända som är på hennes hjärna och jag fattar att det är ny kärlek och nytt och förälskelse och jag är den där knäppa kompisen som bara gnäller, men jag kan inte hjälpa att känna att jag är i vägen om vi tre umgås för Simon är min kompis även han. Men jag kan verkligen inte hjälpa att om jag ringer och Annika är med Simon så vill jag bara slänga telefonen i örat på henne, även om hon säger att jag inte stör, är i vägen/tredje/femte hjulet, så kan jag inte hjälpa att känna så jag vet inte om det är tramsigt eller något men oavsett vilket så va jag bara tvungen att lätta mitt hjärta.

OK så kompisar ta detta på rätt sätt, jag är verkligen glad för min kompis Annika men allt de där kärleks dravelet och pussenuttandet är bara jobbigt när man som kompis inte är i samma situation, och sen att pojkvännen tar upp all hennes tid och jag vet jag verkar som en svartsjuk kompis och jag antar att jag kanske är det, eftersom jag numera inte riktigt vill vara med när de två är tillsammans eller de pratar om/med varrandra.

Maia tittar in

oh. my. god. I dont even know what to write right now, must be that summer is kicking in.
-maia moo♥
family is not always blood related. sometimes it is just good memories and laughter.

love you baby sister