Glee

ja jag är en gleek, jag gillar glee, jag gillar budskapet att du är perfekt precis som du är, och allt anat.
Jag kollade precis på glee och detta avsnittet va om julen, och ja jag tänkte precis som ni att ett jul avsnitt nu? precis i slutet av sommaren? Men ja, de va de och ärligt så va dde bra för även om de va julsånger så handlade dagens avsnitt om mirakel, att tro och att ge. allt livet i stora delar handlar om.jag älskar att tro på mirakel, vilket jag gör för jag har sett dem. jag tror, på många saker faktiskt men kanske inte precis så som många vill. och jag gillar att ge för det gör andra glada.
Så ha jul varje dag, tro på att mirakel kan hända, tro på mycket annat, och ge för det gör dig gladare.


beroende?

jag? näää då, bara fast, ni vet när man hittar en tv-serie som man verkligen gillar och nästan önskar att man va en av de som spelar eller att det va ens liv. eller det är bara jag som blir så iblan?!?!

Jag är inne i en sån period just nu och jag älskar en serie som jag sa igår, denna serie heter the secret life of the american teenager. Och jag älskar verkligen Amy och det är inte bara för att hon har ett sånt fint namn :D (det betyder älskad, de ni) jag älskar att hon trots att hon är mamma, går i skolan, jobbar, och försöker leva ett vanligt liv kombinerat med livet som mamma och att försöka ha ett förhållande med pappan till hennes barn.

Jag älskar bara hur de är mot varandra (mestadels), helt ärligt önskade jag att jag hade delar av deras liv men även delar av mitt.

BTW, jag är super kass på att stava så hittar ni fel får ni ha tålamod och respekt vilket jag hoppas ni har.

LOVE

mitt beroende

just nu har jag lite av ett beroende, för att överdriva massor. Men jag gillar verkligen en serie som jag gillat länge nu, och den serien heter the secret life of the american teenager. Som handlar om Amy (vilket fint och bra namn ;) ) som blir när hon är 15 och sen hur allt utvecklas och där jag är i serien just nu är att Amy's barn har blivit ca 2 år... Jag älskar denna serien för på något knäppt sätt drömmer jag mig in i de och i vissa stunder önskade jag att det va jag som hade en roll i serien. Där är lixom minst en snygg kille, som är ansvarsfull, hyfsat mogen, kärleksfull och snäll men med ett hårt skal.
   
 
Sen mitt andra "beroende" just nu är croisson eller hur det stavas det är världens godaste mat.

undra hur mitt liv skulle sett ut om jag va den Amy och inte jag Amy?.?.?

ska jag...?

jag funderar på om jag ska skriva ett inlägg och va riktigt ärlig om mig själv eller låta det vänta, för jag vet att det är blandad mix på mina läsare vilket jag gillar men jag vet inte om vissa skulle uppskatta min uppriktighet.

så vad säger ni?  ska jag va super ärlig?

tågresan från malmöfestivalen.

jag har ju inte berättat för er om vår tågresa hem än. Vissa i min närhet har frågat efter fortsättningen på min malmöfestivals historia.

Så jag kommer inte riktigt ihåg hur långt jag berättade men jag och P333x tog fel på klockan, och när vi hade rätt på klockan så va där mycket folk nere i tunnelbanan (eller vad de kallas), där letade vi upp lollo (p333x's lillasyster) och hennes kompisar för vi skulle alla ta samma tåg, och jag kan ju börja med att när tåget innan vårt kom stod vi 5 och hade gruppkram för alla skulle lixom till tåget, och när vårt kom så kan jag ju förklara det så här jag gick aldrig på tåget, alla bakom och framför mig skötte den delen till mig. Vi trodde de skulle bli trångt och tryckande så vi höll varandras händer för att hålla ihop och vi lyckades okey. Men alla tyrckte så att så många som möjligt skulle komma med. Så ni vet när man säger att det är packat som i en sardinburk? så va det, vi svettades massor så jag tror vi förbrände vår middag lätt där, och eftersom vi va så många så blev det super varmt det va värre än att åka en varm buss i turkiet som inte har AC i ca 45 graders värme. Så ni kan tänka er hur det va, och jag klarade mig bra för jag fick röra mig lite då och då. Men där va en hel del människor som svimmade.
När vi va vid eslöv så trängde jag mig fram till dörren eftersom jag skulle av i höör. Så för att va på den säkra sidan gick jag dit, men så rätt som det va så svimmade en man rätt ner framför mina fötter och jag har ingen aning om vad man ska göra när någon svimmar men som utr gjorde alla andra de.

Där har ni min intressanta hemresa från Malmö i fredas natt.

Malmöfestivalen

okey så nu är jag hemma efter en intressant kväll med P333x på stan eller whatever. awsome anyway.
först missar jag två tåg till malmö så fina p333x får stå och vänta evigheter på mig, (detta är asså väldigt typiskt mig). men tillslut kom jag fram till malmö vilket bara där va knepigt för mig. Vist jag kom på rätt tåg (tillslut) och då kom nästa problem hitta p333x, för jag hade aldrig varit på malmö central sen innan de byggde om och de är länge sen. Efter typ 15 min av att jag leta efter henne så hittade vi varandra. då kom nästa "uppdrag" hitta mat, detta va dock inte såå svårt för de e ju ändå lixom malmöfestivalen. Vi gick runt och kollade alla mattält men inget va lixom "wow, detta vill vi äta" så vi gick bort till pizzs hut och firade att vi båda fyllt 19 iår och att jag tagit mitt körkort för de har vi lixom inte hunnit med att fira.
SEN...
blev det maskinen, och p333x har under dessa tre år jag kännt henne tjatat ut en av deras låtar alla som inte dansar... så jag va inte så jippie yayey över att gå på konserten men vi gick och det blev över mina förväntningar. jag gillade de faktiskt. och helt ärligt kan jag tänka mig lyssna på dem igen men inte alla som inte dansar... för då spyr jag. När vi gick i 2:an så drog p333x, sebbe och josse (om jag minns rätt) med mig på inte en utan TVÅ konserter med dead by april och vist jag tyckte väl dom va bra med men maskinen va klart 100 gånger bättre för skrik rock är inte riktigt min smak i musik. anledning till detta har jag ingen aning om, så efter konserten bara strövade vi typ runt och kollade.
Men så fick vi tråkigt så jag smsa några kompisar som jag tänkte kunde va kul bör lägga till att jag bara hade 4% kvar av mitt batteri så mobilen dog mitt i ett sms, men de löste vi bra ändå. vi (jag och p333x) bestämde oss för att träffa en killkompis till mig på baristas uteservering efter stängning och det va kul för jag har inte träffat honom på minst 1 år. + att det va kul att P333x äntligen fick träffa honom för jag har försökt få ihop dom men jag är nog inte så bra på match making har jag en magkännsla av.

Men nu ska jag gå och lägga mig så berättar jag om hela hem resan imorgon för de´n är en historia för sig själv.

Maskinen

P333x och jag på hörby marknad.

kolla gärna in p333x's blogg
www.petraannacecilia.blogg.se

enjoy


några få bilder av vad jag tagit de sista dagarna.

Göteborg...

idag ska jag och pappa åka till GÖTEBORG, i och för sig för att göra något med någon last bil. Så ser ni en vit caddy så vinka där är jag. Ser ni en lastbil som det står esperssons åkeri ab på ovanför hytten så är det antingen pappa och jag eller bara min pappa. loggan ser ut så här:
 och ser ni lastbilen så ser den ut så här:

vinka om ni ser oss.

Detta ska bli kul att åka iväg lite med pappa, även om jag hade önskat att han inte skulle köra lastbil, eller att han behövde jobba så är jag ändå glad att jag får umgås med honom själv.


6 in 1

Utmaning!

Tydligen ska man inte kunna äta 6kex på 1 min.

Reglerna är lätta ha 6 kex exempelvis mariekex och låt en kompis ta tiden och se om du lyckas.

imorgon ska jag prova om jag kan, vi får väl se om jag eller ni klarar de.

http://youtu.be/gjB_YBM0yMA


tyvärr

jag är jätte ledsen att jag bloggat så lite fast jag sa jag skulle göra det mer. Men jag har bara inte kunnat av olika anledningar. blandannat att min mamma tog datorn ifrån mig, jag har varit i kristianstad, varit på fotorunda, lagat mat, rensat ogräs och sovit. så kan man nog sammanfatta det snabbt.


Soul Surfern's egna ord.

I don't need easy
I just need possible

- Bethany Hamilton


(bild tagen från google)


filmkväll

okey så jag och olivia har kollat på två filmer ikväll där vi har sett en super bra film och en super kass. Vi börjar med den super kassa.
Denna kassa film är The Black Swan och jag såg hela för i vanliga fall brukar jag gå ifrån om jag tycker det är för konstig film. Och jag vet att filmen har fått många priser och att den är bra gjord men jag tycker verkligen den är super kass. Så jag vet att den fått jätte mycket bra kritik men jag vill inte rekomendera den till något så vida man inte gillar twistade filmer.

Den bra filmen. Denna film heter Blue Crush 2 (stavningen är kanske fel?) och den handlar om en tjej som förlorat sin mamma när hon va 5 år och nu är hon 18. Hon är surfare och åker tillbaka till sin mammas hemland som är syd afrika. Så får man följa med på en super spännande och fin resa. Jag kan varmt rekomendera den.

sen har vi en somjag inte sett ännu men jag har läst boken och tror faktiskt att filmen kan va bra den med. Den heter Soul surfer. och vill ni veta vad den halndlar om får ni väl se filmen, läsa boken eller helt enkelt googla.


månen?

viste du att var du än befinner dig i världen så är månen aldrig större än din tumme.


http://youtu.be/3gqsDn3dSTg


ingen bra början...

okey så denna helgen har inte börjat superbra. först igår blev olivia sur på mig och sen i morse/idag va mamma och pappa sura på mig... jag gillar inte denna början. jag kommer inte berätta vad vi e på varandra om för det har ni inte med att göra, men jag kan berätta att jag inte gillar att jag får skäll av alla tre. men jag hoppas på att jag kan se någon bra film, dricka något gott, äta något gott dock tror jag de blir pasta och köttfärsås och förstå mig rätt jag gillar det men jag har ätit det säkert mer än 7 gånger på mindre än 2 veckor... och har det inte varit köttfärssås har det varit något annat med köttfärs. men nu ska jag sluta gnälla jag vet jag har varit duktig hoppas mamma och pappa bara inser det me.


Jag känner mig duktig

Okey så jag vet att jag har varit jätte dålig på att uppdatera er med vad jag gjort idag. men jag ska uppdatera er nu.

Jag har ränsat ogräs på pappas åkeri med mamma. Städat min och mammas bilar, och när jag gjorde det hade jag med mig LilleBror men eftersom han tycker det är kul att springa iväg en del eller ja han vill typ hälsa på andra men vi vill inte springa efter så har vi honom alltid kopplad och så även nu, jag hade tagit båda hans vanliga koppel och satt ihop och satt fast honom vid en av pelarna i vår carport, vilket funkade jätte bra, fram tills att det kom två tjejer med två hundar förbi, grannens ena hund är jätte bra tycker mamma och jag för han vaktar lixom hela vårt område kan man säga, så han skällde ju när dessa två tjejer och hundar kom förbi och då ville LilleBror hälsa eller leka eller vad han nu ville. I vilket fall som så star han värsta språnget och då va jag jätte glad att han fortfarande satt fast i stolpen för han tog världens språng och så tor kopplena slut så han snurrade rund i luften och landade på marken vilket säkert låter jätte hemskt men det va det inte det såg bara väldigt kul ut.
Sen har jag rensat min garderob big time, och det är jag såå stolt över för innan har jag inte fått plats i mina garderober, vilket är taight nu med men det ser bättre ut, jag hoppas bara att den dag jag flyttar hemmifrån att jag kommer ha minst en riktigt ordentlig garderob, för att jag ska få plats med alla mina kläder, skor och annat jag har.
Så om jag räknat rätt ska jag klippa gräset imorgon, rensa bland mina skor, sola om det är fint väder, laga mat,  och blogga mer.

just det jag glömde berätta att när jag kollade min facebook lite snabbt så såg jag att mitt ex förlovat sig. Så jag berättade det för min mamma och så frågade hon hut jag kände mig pga att han förlovat sig, och allt jag kan säga är att jag är glad för deras skull. För jag kan ärligt säga att hade jag inte gjort slut hade jag inte mått bra idag, jag hade varit så olycklig det bara gått att vara. För att vara ärlig så va jag väldigt olycklig när jag va tillsammans med denna killen, för att han behandlade mig dåligt, han va otrogen oräknerligen (stavas det så?) gånger. Men hade jag fått göra om allt igen hade jag inte ändrat på en enda sak för hade inte allt det hänt och jag mått som jag gjorde så hade jag inte mognat på samma sätt, och jag hade absolut inte varit samma jag idag som jag är. Tack vare denna kille så är jag, starkare i mig själv kanske inte kroppsligt men inom mig. Jag är mer mogen som person, Jag vet bättre var mina gränser går och hur långt jag är villig att gå för att må bra eller dålig. Så hur konstigt detta än kan låta så vill jag bara säga TACK. Men jag hoppas att du aldrig behandlar din flickvän som du behandlade mig för ni passar ihop så mycket kan jag se. Men jag hoppas även att andra killar kan lära sig av hur dåligt de såg att jag mådde. För jag fick veta efter åt att många av mina kompisar såg hur dåligt jag mådde men det gjorde inte jag själv. Men jag hade inte ändrat en enda sak.

Mina ögon kan tindra
Mina läppar kan le
Men smärtan i mitt hjärta kan ingen se

Sshhhh....

jag måste ta hänsyn till min familj, Olivia ska börja skolan imorgon så hon är super nervös för hon ska börja gymnasiet. Samtidigt så börjar Joanna skolan, Mirjam och Benjamin med så det känns helt overkligt att jag inte ska börja snart igen, men det ska jag inte jag har ju tagit studenten... en konstig kännsla...

Imorgon ska jag göra frukost till min lilla mamma, samma frukost som Mauro bjöd mig på när jag va i italien. vad kan jag inte berätta, men jag hoppas de blir lyckat för jag har aldrig gjort detta förr. Bara köpt färdiga och gottat till de men detta ska nog gå bra för jag ska göra samma sak till olivia på lördag. :D

Just nu kollar jag på en film som heter Magiska systrar och jag har inte sett den från början men den verkar bra för jag gillar det jag sett so far men jag har inte riktigt kläm på vad den handlar om eftersom jag började kolla på den efter mer än halva.

Jag ska vara ärlig nu, jag älskar att blogga och att få berätta vad jag gör, tänker på allt. jag vet inte riktigt varför men det känns bra, + att det är kul när det är fler som läser min blogg. komentarer vist de är roliga de med men det är roligast och viktigast för mig att folk läser eller åt minstonde tittar på min blogg.


Olivia och jag i turkiet -08 på semester med mamma och pappa.

Grattis Kronprinsessan

zappade precis förbi något nyhetsprogram och där sa de att Kronprinsessan är gravid och att barnet borde komma i mars nästa år... vilket mamma och jag tyckte kunde va kul eftersom min lillasyster är född i mars så tänk om bebisen föds på hennes födelsedag :D

Grattis till Kronprinsessan.


Hoppas allt kommer gå bra.


The Last song - världens bästa film

sitter just nu och väntar på att mina älskade cupcakes ska bli klara (första plåten...) och just nu sitter jag och tittar på the last song, det är världens bästa film, jag är inne i en sån fas där jag tar citat som jag gillar från olika filmer, sånger, personer och tatueringar, ja det mesta och jag älskar denna filmen samtidigt som jag hatar den, för den får mig att se hur otroligt skört livet är och att jag är tacksam att min pappa, min mamma och min syster lever.

Jag har blivit kallas känslokall och hjärtlös av mina kompisar förr men denna filmen gråter jag alltid till, och jag känner igen mig i Ronnie på så många sätt, jag hoppas bara att jag kan lyckas hitta tillbaka och stanna vid mig hela tiden. Det är inte lätt när saker händer som ändrar hela livet för en.

Jag är tacksam för allt jag har.


boys.boys.boys...

jag och en tjejkompis har vårt problem vi vill båda slippa dessa barnsliga och hemska killar som vi bara tycks hitta. så vi har bestämt oss för att ta saken i egna händer och hitta en kille till den andra. jag har hittat en kille hon verkar va lite intreserad av änså länge och ännu har hon inte hittat en till mig men vi får väl se.

jag har nästan gett upp hoppet om att hitta någon kille som får mig att må bra så hittar jag honom är jag väldigt glad.


när vet vi att vi hittat vår Mr. Right/Miss. Right?
för jag trodde de innan men oj vad fel jag hade och nu kan jag vara glad för det för jag mådde verkligen inte bra av att vara i de där förhållandet.

sov gott älskade ni

IsaDora Graffiti nailfick ett nytt nagellack av mormor här om dagen och jag tänkte jag kunde visa det nu, jag gillar inte riktigt grafitti stilen för jag har hellre hel svarta, röda, rosa eller någon annan bra färg men inte grafitti, men nu har jag fått det och då får jag använda det.

sitter just nu och kör multitasking (stavas?) jag chattar, bloggar, torkar naglarna, smsar, och kollar film :D jag älskar vara tjej.


hejdå

Goodbye is a funnt word,
sometimes it ruins your day,
and sometimes your whole life

-Sam i filmen Bridal Fever


världens bästa pappa

Nu är det så att jag har världens bästa pappa, och det har många anledningar till detta. men just idag är det för att han lever och att han köpt jätte bra rakhyvlar till mig och olivia, dock gick det inte så bra.
Detta kanske kommer låta konstigt men jag är jätte tacksam att min pappa lever. Vist pappa är inte gammal han är i 40 års åldern och jag är bara 19, men förra året så ändrades allt. Pappa är ordförande i en förening som heter något med åkeri syd eller något men det är inte det viktiga vad det heter det viktiga i denna historien är att pappa åkte med medlemmar i föreningen ner till tyskland och när de va där nere så körde busschaufören tydligen som jag vet inte riktigt vad, så pappa åkte ner för trappan i en dubbeldeckare och låg i en sådan konstig position att de som såg honom inte trodde han överleft fallet. Men det gjorde han, det är ett år sen snart och pappa har mer ont än innan.
Så därför är jag tacksam varje dag pappa inte har olidligt ont.

 så här bra funkade min nya rakhyvel
NY VS. GAMMAL

matkoma

Efter att ha ätit aldeles för många redvelvetcupcakes så ska jag ta mig en lång varm ducsh och förhoppningsvis är jag duktigare imorgon med min mat... jag hoppas det iaf.
inte mina cupcakes men det är röda.


en dag hos farmor

så nu har jag varit hos farmor nästan hela dagen, jag tycker det är kul men det känns lite konstigt eftersom jag varit hos henne många gånger denna sommaren men typ inte alls de senaste tre åren. Så när vi kom hem lagade olivia mat, och sen bad mamma  mig baka och olivia vill inte ha mina vanliga cupcakes så det fick bli redvelvet cupcakes vilket är det värsta jag gjort. De blev inte så toppiga som jag vill ha cupcakes vilket gjorde mig superbesviken så det kommer inte bli fler sånna från mig. men det kommer bild sen på mina misslyckade skapelser.

jag har släktingar som är jätte kristna och missförstå mig inte jag älskar dem jätte mycket men jag gillar även madea som inte direkt är så rumsrent kristen eller hur man ska säga, i vilket fall så citerar hon biblen ibland men det är bara så att det är till hennes fördel vilket jag tycker är kul eftersom hon är för barnaagande och att ta sakern i egna händer och här kommer ett exempel på madeas bibelord som jag faktiskt gillar.

The bible says " let the redeemed of the Lord sat SO, that mean if someone has done something to you, and you have been redeemed by the Lord, you can beat them down and say SO." -Madea Simons

och det roliga i detta är väl i och för sig hela situationen eftersom hon vill lära "barnen" vad som är rätt och fel på sitt eget lilla sätt.


Olivia och LilleBror när vi precis flyttat in. vilket är typ 2½ år sen eller något


Vart Du Än Går, Gå Helhjärtat.

.

God morgon

Nu är jag vaken och påklädd, dagens outfit blir slappe-stilen. jag har på mig ett par svarta leggings från Gina Tricot, randig tröja från HM, tröjan är nog rätt gammal men jag gillar den jag har fått den av olivia för att den blev för liten för henne.


Ta en sov morgon, ät pankakor eller något annat som du inte brukar och njut av dagen.


semester?!?

Insåg precis att jag är "ledig" eller ledig vilket man nu vill se de som i två veckor och eftersom jag inte vet om jag kommer ha kvar detta jobbet sen så ska jag söka en massa jobb runt om i världen dessa två veckor hade jag tänkt,  jag ska rensa bland mina skor så som sätta upp vinterskor på vinden och samma sak med kläder för jag har lite (stora) problem med att få plats med mina kläder i garderoben och eftersom mamma tagit bort min klädställning från mitt rum så får jag rensa istället, men jag vill lixom inte slännga.

Men nu ska jag sova för imorgon ska jag och olivia va hos underbara familjen Bergenwall kl.9:00 ska vi stå på deras trappa, eller kanske lite tidigare sisådär fem/tio i. Men de är inga jobbiga barn men det är första gången vi passar alla tre samtidigt vilket är kul men lite läskigt samtidigt men det kommer vi fixa galant, och sen på kvällen/eftermiddagen någon gång ska jag åka till emmaljunga där p333x bor så ska vi fira att vi fyllt 19 (mest henne) och sen åka hem på natten igen tror jag för att sen kunna åka och shoppa med olivia på söndag.

LOVE IS LOUDER THAN.... THE PRESSURE TO BE PERFECT


vad jag shoppade

jeans: gina tricot 499:-
Tröja: Gina Tricot 149:-
T-tröja: Gina Tricot 99:-

Väska: HM 199:-
Nagellack: HM 29:-
Mina älskade skor: SkoPunkten 299:-

Detta är vad jag shoppade idag men skorna fick jag.

shoppande

Nu är jag, mamma och olivia hemma efter vår runda till nova lund. Vi handlade likadana skor alla tre, och sen köpte jag en t-tröja, vanligtröja och jeans på Gina Tricot, väska och nagellack på HM. Det blev inte vad jag tänkt mig men jag är nöjd. vå åkte även ut på pema och fixade lite saker så att jag kunde göra ett paket till P333x som fyller år på söndag, så nu har jag gjort hennes paket och slagit in det. Jag hoppas hon kommer gilla det.

Just nu väntar jag på att Simon ska ringa så att jag och olivia får veta lite om imorgon för då ska vi nog passa världens goaste barn.
 Gå inte alltid dit vägen leder.
Gå istället där inten väg finns -
och lämna spår.


min historia detta är jag

När jag va liten bodde jag och min familj i ett stort hus "nere på söder" i den byn jag är uppväxt i. Jag var jätte glad när jag va liten och allt va bra så länge jag kan minnas. Mina första minnen är från det huset och när jag gick
i 5:an flyttade vi ut på landet och där bodde vi till i mars när jag gick i 9:an.
Under tiden vi bodde i detta fina hus ute på landet så adopterade vi en 5 år gammal collie tik och en del kattungar inte alla samtidigt men efterhand som de rymde och förblev borta behövde vi en/två ny/a katt/er. Denna hund lyckades en dag smita utanför stacketet när jag och olivia va i skolan. Och tyvärr kom det en lastbil men som tur slapp hon lida. Och under dessa åren hann vi ha ett par katter eftersom de hade lätt för att ryma, anledningen till det är att Olivia är rädd för katter och pappa gillar dem inte direkt.
Jag hade en favoritkatt. Buddha. Han kom till oss en sensommar av en slump en liten tjock flufig kattunge som jag hörde när jag va ute i trädgården, men jag trodde att katten va skadad för den jamade/skrek innefrån träden och buskarna ut mot vägen så jag hämtade mamma för om katten va skadad viste jag inte vad den kunde göra mot mig eller hur den skulle kunna se ut, och jag har inte så stark mage när det kommer till sår och blod. Men denna katt va inte skadad alls, vi trodde det va en övergiven sommarkattunge, och eftersom han va så liten, tjock och rund blev det vår lilla Buddha <3. Och han stannade hos oss länge och det va min absoluta favorit katt, och jag kan säga att katter är väl inte mitt absoluta favoritdjur för jag gillar hundar mycket bättre men jag gillar kattens personlighet. Nu kom jag av mig men det är en av alla katter vi haft.
Under de få år vi bodde ute på landet så hände det ganska mycker i mitt liv. Jag hamnade i en del trubbel (i familjen) men det är en helt annan historia som jag inte skäms över men jag är inte jätte stolt över heller. Min familj skaffade våra första riktiga husdjur (hund & katter). Vi skaffade vår nuvarande hund <3. Jag blev tillsammans med min första pojkvän när vi bodde där. Men den killen va inget bra för mig för redan innan jag såg det själv såg alla mina kompisar det. Och när jag såg det hade det gått väldigt långt (vi hade dessutom flyttat två gånger under tiden jag va tillsammans med honom), jag kommer inte nämna hans namn av respekt. Jag blev illa behandlad av honom, och jag fick det stöd jag behövde i precis rätt tid av en av mina killkompisars dåvarande flickvän som jag tyvärr inte umgås med idag men jag är glad att hon tröstade mig, och bara fanns där på rätt sätt för mig just då. Och resten av gymnasiet tar vi en annan dag.

Jag önskar inte att något av det jag varit med om hade varit anorlunda för då hade jag inte varit jag, alls hemskt/tråkigt eller hur man nu vill se det har faktiskt berikat mitt liv. Ärligt talat så även om detta låter konstigt så är jag tacksam att allt detta hänt mig.


livet är som en tavla, när du står riktigt nära ser du bara förgklickar, och en massa blurr och penseldrag.
för att du ska kunna se bilden bättre måste du ta några steg tillbaka för att se det klart.

Det fick jag göra för att må bra igen.


sorry

jag är ledsen att det varit ett sånt långt uppehåll i bloggandet men här kommer en liten snabb uppdatering.
jag har jobbat varje dag vilket är kul, sen har jag varit nere på österlen denna helgen och träffat Joanna och P333x. det är väl vad jag gjort i stora drag, jag har dessutom blivit frisk för jag hade ju ingen röst alls innan.

Love