hjärnfrys...

Okey så det har hänt en del sen kl 9 (min tid) igår kväll... Jag har sovit, jag somnade som en stock och vaknade av att en tjej kom kl 2 i natt. Sen så efter att jag och Johanna ätit frulle skulle jag tvätta håret men jag fick inget varmvatten så jag fick hjärnfrys som när man äter slushee för fort. Och allt detta innan kl. va 8 på morgonen...

Sen 8:15 började vår första lekition och när vi hade rast vid 10 gick jag för att hämta mitt nya sim-kort och för att betala och boka NYC turen men se där jag behövde bara betala för top of the rock delen för familjen har betalat turen :D gissa om jag blev glad och tacksam. :D Vår lärare heter Lina och kommer från Malta, och hon är super go´.

Just nu håller jag på att få ett mindre damputbrott för att jag datorn och sånt inte vill som jag vill med just att aktivera simkortet... Jag blir så trött, jag vill nog ha ett internationellt nummer som funkar i alla länder med samma kostnad var man än är. Det hade varit gött.

Amy espersson

(datorn vill inte som jag vill, jag är nog bortskämd med bra internet...)

P333xÅlder: 19
Namn: Petra
Bloggadress: http://www.petratelanders.blogg.se
Civilstånd: Sigel
Födelsedag: 14 Augusti
vad hon är bra på: att få mig att skratta och slappna av
Var bor hon: I Vittsjö
Har hon sykon: ja, en yngre syster och en äldre 
hårfärg: Rödtot dock lite ljusare än färgen är nu
Vad gör hon som får mig att skratta: När hon tramsar och är sig själv
Vad är vackrast med henne: hennes hår, hennes självsäkerhet och mycket mer 
Vad är hennes syselsättning på dagarna: Jobbar i en affär i Emmaljunga
Vilken tv-serie gillar hon: Vampire Diaries,

Här är lite info om henne :D mer kommer en annan dag


NYC

Jag är nu framme på skolan och jag har varit här i ca 2 timmar nu... Jag är trött och sleden men jag mår bra efter en väldigt lång resa och ett och annat hål i kläder. klockan är just nu 21:10 ungefär och hemma hos er är den 03:10 på morgonen. Och imorgon börjar min skoldag kl 8:15 Vilket känns tidigt men jag fixar det nog. Jag har en känsla av att detta blir en intensiv vecka. Jag berättar mer om allt imorgon när jag förhoppningsvis är utvilad. :D

Sov gottIkväll har vi haft infomöte och ätit NYC-pizza och sen så har vi även haft sönder en buss eller ja vår chauför hade sönder den. och jag vill bara säga TACK till p333x och Olivia som bloggar till mig nu när jag är här i NYC.

Älskar er allaI just need to say goodbye..

 Hejsan!

Så nu är denna dag avklarad. Jag tänte berätta lite hur och vad som hände när vi var och lämnade Amy.
Jag vaknade vid 05:15 för jag skulle även fixa till mig till min praktik som jag ska ha nu. Men när jag var klar kom mamma och frågade mig om jag ville väcka Amy, så jag la mig brevid henne och var lite "over the topp" om man säger så, jag tyckte det är bättre om jag är glad och positiv än att jag börjar gråta och får henne att göra det oxå. Så jag väckte henne, efter det gick jag till min dator och gjorde det inlägget imorse. Under tiden jag skrev hörde jag lite till och från gråt och det kom ifrån Amy, men jag tänkte om jag sitter och skriver märker ingen om jag fäller några tårar, och ingen gjorde det heller. Tur tyckte jag iallafall. När vi skulle körde jag och Amy ut väskorna till pappas bil och la in dom, satte oss och gjorde oss redo för att åka.

Amy och Johanna (tjejen jag pratade om innan) hade bestämt att dom skulle träffas innan så  det gjorde vi och vi stannade utanför Shell så Amy sprang till JOhannas och hennes brödrer, medans pappa och jag sprang in i affären och köpte lite frukost. Minibaguetter och Coca cola, vilken bra frukost. Men vi forsatte att köra och dom följde efter oss, när vi kom till flygplatsen hade dom redan checkat in, så dom behövde bara lämna in väskora. När det var klart, gick vi upp till säkerhetskontrollen. Uppför den träbruna trappan och så gick vi längs en koridorr men glasväggar fram till säkerhetskontrollen. När vi gick kände jag bara hur kort den koridorren var jag hade velat att den hade varit ännu längre, för efter det visste jag att efter säkerheltskontrollen kommer jag inte få se henne live igen på ett år !!

När vi stod utanför kontrollen stod vi och små skratta lite, Johanna stod vi sina brödrer och kramade dom, jag hade ryggen emot dom så jag såg inte så mycket. Men Amy kramade mamma först och då började dom båda gråta, det är riktigt kämpigt att se sin mamma gråta. När det var min tur kramade jag Amy, jag trodde jag kunde hålla tårarna inne men när vi kramades sprack det bara för mig.

Vi stod och kramades länge och hårt, jag vet att när jag började gråta, tryckte jag ner min ansikte i hennes axel, för att ingen skulle få märka något. När vi släppte varandra kramde hon pappa och det var oxå jobbigt för pappa är det jätte jobbigt att se honom gråta. Men när vi hade kramats gick hon till kontrollen och sen försvann hon....

När vi åkte hem ville jag inte tänka på något, jag ville inte tänka på allt hon kommer göra.. ja allt. Jag tömde huvudet och lyssnade bara på musik.

Sen i eftermiddag när jag hade kommit hem från praktiken åkte mamma och jag hem, så jag kunde få testa mina kläder jag ska ha där, så dom passade. Och det gjorde dom.

 Min blåa dräkt.

 Den röda.


Men efter det körde vi till Pemaför att hämta upp mormor och morfar, för vi skulle till vomsjön så jag kunde fota. När vi var det blev morfar som ett litet barn igen han klätrade i träd och ja jag vet inte allt, men här är några bilder från då.om ni vill se fler kan ni gå in på http://annaoliviajosefin.blogspot.com/

puss och kram Olivia


vi ses om ett årNu drar jag till usa och blir borta i minst ett år, men jag kommer hålla er uppdaterade här på bloggen :D

jag tror detta kommer bli ett super bra år.
mitt första stopp nu blir i New York och där kommer jag gå i skolan i nästan en vecka.
sen kommer jag åka vidare till Cali.


Petra

Nu är jag äntligen klar med bloggdesignen, och lägg extra märket till att ni kan kommentera också så lägg till en extra rad bland kommentarerna.
Ehhm ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, äh vi drar en rolig historia så länge.

Det var tre vampyrer i england på en bar.
En av dem sa:
- ...a cup of blood please.
Då sa den andra:
- I want the same.
Då beställde den tredje:
- A cup of hot water, please.
Dom andra två vampyrerna tittade konstigt på den som beställt vatten.
Men då sa han:
- Aha, tea time boys...
Och tog fram en använd tampong...


Okej jag måste medge att denna var rälig, fy tusan. Men har man dålig humor så har man, det finns inte mycket man kan göra åt den saken ha-ha. Njut nu av ert the, och eran blodkorv för nu är min bloggtid slut för den här gången. Jobbet väntar!

Ny renovering!

Hola!
ni får ursäkta mig nu under någon timme, jag håller på att fixa bloggdesignen under dagen så om ni tycker att allt ser vä-äldigt rörigt ut så är det därför. Men för hoppningsvis så blir slutresultatet bra :)

Have a nice day!! /Petra


OliviaÅlder: 16
Namn: Olivia
Bloggadress: http://www.annaoliviajosefin.blogspot.com/
Civilstånd: Sigel
Födelsedag: 24 mars
vad hon är bra på:
Var bor hon: I hörby
Har hon sykon: ja mig
hårfärg: Brunett med lite blont
Vad gör hon som får mig att skratta: Allt, när hon härmar saker
Vad är vackrast med henne: hennes ögon, hennes kängd, hennes kurvor.
Vad är hennes syselsättning på dagarna: Går i skolan
Vilken tv-serie gillar hon: Glee, Den där Alexander Skarsgård är med.


Här är lite info om henne :D mer kommer en annan dag


Väldigt viktigt

ta in det, känn det och försök förhindra det. Och för vissa ta åt er, de ord som ni säger och saker som ni gör träffar hårdare än vad ni tror.


50 MINUTER... 30 MINUTER... 10 MINUTER.. 0 MINUTER..


Hejsan !

Detta är sista gången jag kommer blogga här samtidigt som Amy är hemma. Klockan är just nu 06:10 och vi ska köra 07:00, vara på flygplatsen vid 08:00. Men på resansgång ska vi träffa en tjej som ska oxå åka till NYC samtidigt, så istället för att behöva åka själv, åker dom tillsammans. Vilket jag hade tyckt varit bra, om det hade varit jag. 

Igår kväll kom jag ut i stora rummet och såg mamma och Amy titta på tv, men plötsligt hör jag någon gråta. Amy grät, efter en stund kom hon in i mitt rum och kom med en öppen famn, jag visste vad hon ville men som jag är var jag lite trög, jag frågade om detaa var den sista kramen jag fick. För några personer har sagt att hon kunde säga hejdå hemma och sen bara vinka till oss på flyggplatsen, men svaret jag fick var att denna kram kommer bara vara en av många som jag kommer få på flygplatsen. Det jobbigaste var när hon kramade mig att hon började gråta, jag är en person som HATAR att gråta så folk ser det, det gäller även min familj, men när hon började gråt brast det bara för mig, det slog mig att jag kommer inte kunna krama min syster på 1 år, 365 dagar. Jag kommer inte kunna se henne i ögonen och säga att jag älskar henne utan att en dator är imellan oss. 
Detta slog mig då, tänk er 8 timmar innan ens syster åker, fattar man att hon verkligen kommer vara borta så länge. Alla säger att ett år kommer gå fort, men det är ändå ett helt år utan min syster.

Så när vi är på flygplatsen kommer jag krama dig Amy, sen kan det vara att jag inte kan säga jag älska dig för allt gråt, men du vet redan att jag ÄLSAKR DIG, gör det nu och kommer alltid att göra det!!

Jag kommer inte se mig som det enda barnet nu när hon är borta, jag kommer bara tänka att om ett år kommer min värld vara komplett igen...

Jag vet inte om du "tjejen" som vi ska mötta upp läser denna blogg, men om du gör det ber jag dig. Ta hand om Amy, hon är en STARK, ROLIG, VACKER människa som verkligen är en bra vän. Jag vet att hon kommer ta hand om dig, så som lillasyster ber jag dig ta hand om henne.

Snart är det bara 30 minuter kvar. Detta med tiden tar kål på mig, att veta vad kolckan är hela tiden, veta att ju snabbare tiden går, ju fortare kommer det vara att hon ska åka.
Kramar Olivia

p.s Amy jag är den lyckligast lillasyster som får ha dig som MIN STORASYSTER.

nerver...

okey så nu är det bara typ några timmar kvar tills vi ska sätta oss i en bil och köra mig till Köpenhamn för att jag ska kunna flyga vidare till usa. Så det är typ 9 timmar tills vi ska köra.. Jag ska vara helt ärlig, jag har ju inte låtit mig tänka på om jag är nervös eller att jag ska åka helt enkelt. Men nu kan jag inte stoppa det helt, pirret i magen börjar komma och jag är rädd för att börja gråta när som helst och det kommer antagligen hända med. igår började jag gråta och jag kunde typ inte sluta, men nu tror jag bara att det va resenerver och det är ju okey! jag ska ju ändå åka bort ganska länge.

Så just nu sitter jag med mamma och tittar på BigBrother och helt ärligt vissa deltagare är inte riktigt kloka enligt mig. Men det är väl det som är bra tv :D

SÅ NU BÖRJAR NERVERNA!!! MEN DET KOMMER GÅ SÅ BRA ÄNDÅ. JAG SLIPPER JU ÅKA SJÄLV SÅ GRÅTER VI ÄR VI INTE ENSAMMA OM ATT GRÅTA OCH HUR DET KÄNNS.

Så är det någon mer som ska till Kastrup imorgon ca 8:00 på morgonen så kanske vi ses där :D Vårt plan går från Kastrup kl 10:45 mot london och sen vidare till NYC :DNågra bilder som Olivia rog på mig i sommras.


Nu så....

Yellow!!

Im back!!!!

Kolla in min blogg, för några veckor kommer jag blogga här och där. ;) 

http://annaoliviajosefin.blogspot.com/ 

Ha en bra dag och så ska jag hjälpa Amy med det sista för imorgon åker hon.XOXOXO Olivia  


jag vill inte tänka

Idag har jag inte varit super flitig som
jag tänkt, Istället har jag irriterat delar av min familj med att hosta xD jag är så hemskt snäll...

Men helt ärligt så vill jag nog inte inse att jag åker till usa i övermorgon... Vilket jag vet är sant men inte vill inse.. Men packningen är nästan klar, jag kommer dock inte packa ner dator, kamera och sladdar förrens på söndagkväll innan jag går och lägger mig.

Men eftersom jag inte varit så effektiv idag så får jag ta det i natt... Så att jag slipper göra det imorgon och imorgon natt... Sen är det inte så mycket tid kvar... Jag pratade med mamma om att jag ska åka snart, och så berättade jag att jag väljer att inte tänka på det för då blir jag nervös och ledsen för att jag ska åka bort från familjen.
Lillasyrran är i farten....

Hejsan hoppsan :)

Nu har lillasyrran tagit datorn från Amy. Imorse bad Amy mig om en tjänst, om jag kunde skrivaut några kort på familjen och vänner som hon kunde ha med sig till New york och San Franisisco. Som vanligt tog jag min uppgift på allvar. Så jag började leta och leta... men tillslut fick jag fram några stycken foton.

Vårt bord är kring 2,20 meter långt och fotona tog upp mer än hälften av platsen. Detkallar jag MÅNGA (!!) fototn.


Sen alla frågar Amy hur det känns att få åka till USA i ett år. Spännande? Nervöst? Läskigt?
Det svaret man fårtillbaka av henne är att:
- Det har inte kommit upp än.. att jag ska vara borta ett år från min familj och mina vänner.
Jag förstårhenne förjag fårungefär samma frågor från samma folk. Hur känns det att Amy ska åka. Kommer du sakna henne? Vem ska du nu bråka med? Vad ska du göra nu när hon är borta?
Jag kan bara svara såhär. Självklart kommer jag sakna henne, hon är min syster. Vi har bråkat, vi har lekt, vi har varit som alla andra systrar, så ja självklart kommer jag sakna henne. Men nu känner jag inget. Hon var borta 1månad i Italien och där var det inget konstigt. Vi pratade på skype nästan varje dag, vi bråkade till och med, men nu känns det inget. Men jag vet att när vi kommer stå på flygplatsen och när vi ska säga hejdå, kommer jag krama henne dubbelt så länge, jag kommer vara så glad att just jag fick bli hennes lillasyster. JAg älskar henne med hela mitt hjärta och jag ser upp till henne att hon vågar åka iväg ett år till en främande familj, jag vet inte ens om jag hade vågat det.
Så min förebild är min syster. Många har kändisar som det men jag har Amy som miin förebild. Hon klarar av jobbiga saker, hon åker till andra länder själv, hon är en glad och positiv människa. Även om hon är negativ eller jobbig i mellan åt, är hon ändå den bästa och starkast människan jag vet.

Love you sis !!! <3<3<3

Nu ska jag diska men jag kommer igen ;)Puss och Kram Olivia.

p.s check my blog. http://annaoliviajosefin.blogspot.com/


ojojoj

God morgon, Idag känns det som en sån där dag när man bara vill ligga i soffan och slappa men så klart har jag inte tid till det... Jag har en del som ska göras innan jag kan göra det. Och jag tror jag ska göra det idag så att jag kan lata mig med familjen imorgon.. HELT SINNES SJUKT!!! jag åker på måndag, jag kan inte fatta det fast jag väljer ju också att inte fatta det en del för att inte få en klump i magen men det löser sig nog.

Så idag ska jag väl göra detta:
*packa klart
* plocka undan
* skriva ut papper
* skriva ut foton
* plocka ihop dator + sladd, Mobiler + sladd, kamera + laddare
* kolla så att jag har alla papper jag ska ha
* köpa tidning/ar
* köpa godis
* Väga väskorna

Och då har jag bara valt ut vissa saker som jag ska göra idag... Ja vi får väl se...


Sweet dreams

God natt och sov så gott mina änglar. ....

Sweet dreams my angels...  


                                                                                                                            


KM lång lista

det känns som att listan jag har med saker jag ska göra innan måndag är jätte lång men det är den inte, men jag har ocuperat hela matrumsbordet med mina saker, förutom en liten hörna där mammas dator står. Men sen har jag ju så klart saker på fler sställen, jag har halva byrån full med saker och hela mitt rum och allt det ska se ordentligt tills söndag,... Ja detta kan bli intressant men jag kommer fixa det bara jag inte glömmer något nu bara det vore Illa.

Så vad tycker ni om den nya Designen och Headern? Vist är det fint. Jag vet att det inte går att komentera men jag har smsat P. om det och jag hoppas att problemet blir löst imorgon om P. har tid, eftersom jag är så oerhört teknisk har jag en kompis som hjälper mig med allt de där :D så allt är hennes förtjänst att bloggen är så fin nu.


WWP

Okey så jag har försökt vända en aning på dygnet men jag kan ärligt säga att  det innte är så lätt när alla andra går och lägger sig i hyfsat vettig tid. Vilket är smart av  dem men inte för mig, + att en förkylning gör mig lite extra trött... så ikväll ska jag titta på Wizards of Waverly Place det sista avsnittet eftersom jag inte tänker gå upp kl 8.00 imorgon bitti.... det blir ingen bra kombination att gå och lägga sig sent och gå upp tidigt, så på söndag ska jag sova tidigt.

suprise...

Okey, så min överraskning till er denna kommane vecka är bland annat att jag inte kommer kunna blogga så mycket men att där är två andra som är så underbara och ska blogga lite åt mig denna veckan speciellt nu när jag är i NYC och går i skolan från ca 8:00-19:00. Men så de två underbara personerna som har gått med på att blogga lite på bloggen är min underbara P333x, och ni kommer in på hennes blogg här: http://petratelanders.blogg.se/ 


Det är den röd håriga filuren bredvid mig ;)

Och den andra är en person som jag kännt väldigt lännge och som står mig väldigt nära, jo min aldeles egna lillasyster Olivia som även hon har en blogg.  Och den hittar ni här:
http://www.annaoliviajosefin.blogspot.com/


Den bruna söta tjejen bredvid mig.


Och eftersom jag antar att de kommer avslöja ett och annat om mig så tänker jag göra det samma om dem :D
Så vi börjar med den jag kännt längst, Olivia

Hon är min lillasyster som är 16 år, hon har börjat på gymnasiet nu och där går hon vård och omsorg på en gymnasieskola i Kristianstad. Hon är bra på att fota och att redigera dem sen, men även att vara sur och få mig att skratta. Olivia säger just nu att hon vill att jag ska åka men jag vet att innerst inne så kommer hon sakna mig massor :) men samtidigt tror jag att hon gillar att vara "enda barnet". Olivia älskar att göra bort mig så jag har ingen aning om vad hon kan tänkas avslöja. mer om henne kommer komma i veckan antagligen. :D

Sen har vi underbara P333xus :D

Vi har kännt varandra sen i ettan på Hvilan så det är nog lite mer än 4½ år om jag räknar rätt... Vi har aldrig bråkat även om vi inte alltid tycker samma sak. Vi har varit med om många skratt och även en del tårar, det kommer vara svårt för mig att vara i en annan tidszon. P333x och jag har gjort många knäppa saker under dessa få åren och mer kommer det bli. :D P333x kommer antagligen berätta ett och annat om mig med....

Så denna veckan kommer det huvudsakligen vara två som bloggar här men jag kommer antagligen inte kunna hålla mig borta en liten stund här och en liten där. Men det är mest denna veckan.


klipp klipp

Just nu ska jag iprincip gå ut genom dörren för att sen ta mig ner i byn för att åka till underbara Karolin på Ernst och Victoria för att klippa mig, sen ska jag göra lite andra ärenden.

Men nu börjar jag verkligen inse att jag ska åka iväg, jag vill krama mamma och pappa så mycket för sen kommer jag inte kunna få en kram bara så där men jag överlever ju det.

Men nu ska jag göra mig iordning och så sen ska jag berätta om en liten överraskning till er som kommer komma nästa vecka ;) eftersom jag åker till NYC först och sen till SF så har jag ordnat en sak till er ;)


förra gången jag klippte mig...


bara några ynka dagar kvar

Jag kan inte fatta detta, det är Torsdag idag och på Måndag åker jag till NYC .... Spännande men läskigt, jag är glad att jag åker men en tjej som heter Johanna och att jag kommer träffa många andra au pairer på skolan i NYC.Sen på Fredag nästa vecka så går nästa flyg och då flyger jag till San Fransisco. Vilket är oerhört pirrigt för tänk så hittar jag inte familjen eller pappan, och fy vad pinsamt det vore om vi bara går förbi varrandra... Aja det löser sig, och Sen är det ju pirrigt att komma in i en familj jag aldrig träffat face 2 face lixom.SPÄNNANDE....


drick!!

Men om någon kan äta och dricka och njuta vad gott är
så är också allt en
guds gåva


min egen...

MIG äger Ingen


Vad är det jag bakar??

Det som står på schemat idag är att baka och städa :D och här kommer två bilder på mitt bakande, Jag vet att det ser stökigt ut men det är organiserad oreda ;)

 Smeten

Bild på färdiga ******** kommer är det är klart :D


eller??

Den som spar han har
men inte så roligt


bild: google


evol

Okey så igår packade jag ganska bra är nästan klar bör bara köpa några saker som kan behövas :D

Idag ska jag städa och plannera och så ska jag till AF på möte, men jag tror jag får åka in om banken först för att se om jag gått mina pengar än...


dagen klädsel.
jeans: Gina tricot (tror jag)
tröja: G Starge (usa)
kavaj: Ze-Ze


<3Happy Valentines day


R.I.P WH


ph/google


lite gnägg

Ja okey så idag har jag inte varit så bra på att blogga. Men helt ärligt ibland får man ta en liten paus, Så idag har vi SLAPPAT! tittat på film och bråka med syrran. Det är verkligen en perfekt lördag... Eller kanske inte. Filmerna jag sett idag va bra men jag blir så trött av att bli behandlad som ett hembiträde, städa här städa där gör det gör datt gör si gör så..!.!.!.! jag blir så trött på den dåliga atityden. Men till baka till filmerna.

Först såg jag horrible bosses - den va helt okey, ingen jag vill se om och om igen. Men den va OKEY.

Sen såg jag Monte Carlo - Den va väldigt bra, jag gillar den, Den kan jag tänka mig att se om och om och om igen :D Selena Gomez är jätte duktig skådespelerska och jag tycker att hon spelade båda sina roller jätte bra

Tydligen förväntas det av mig att städa, laga mat, plocka undan, hjälpa henne med läxorna. Ja rättare sagt jag ska göra allt och hon bara sitta i soffan eller en säng med en dator eller framför en tv och bara ta det lugnt för "allt det kan hon ju faktiskt inte göra"... Jag blir så trött på att bli behandlad som ett hembiträde. Missförstå mig rätt mina föräldrar uppskattar vad jag gör oftast så från dem får jag faktiskt ett tack åt minstonde eller så,   Jag längtar till usa så otroligt mycket just nu, Vist jag vet om att det kommer bli mycket jobb då med men jag hoppas på någon form av hjälp ibland eller uppskattning.
PACKLISTA

Nu när avresedagen närmar sig med stormsteg är det ju dags att börja packa och detta är en bra packlista som jag fick av en tjej som heter Olivia och som även hon är Au Pair, dock åkte hon i september tror jag det va. Men jag kommer hålla mig ganska mycket till denna listan
.

Detta kommer packas i två väskor en stor och en liten (kabin-) rull väska.

LILLA:

Kläder för alla skoldagar (alla klär sig slappt, ta saker som tar lite plats.
Dator, Mobil, Kamera och laddare
Sköna skor
Pyamas (varm, skolan är ap kall)
Nessesär (tänk på att bara ta med små flaskor av allt)
Familjens adress och nummer
Au Pair papper
De tre P:na!!! Pass, Plånbok, P-piller


STORA:

Favorit jeans/byxor 2par
Tjock tröja/kofta 4st
Linnen/t-tröja 6st
Strumpbyxor (USA's har dålig kvalité)
Favorit klänning/kjol 2st
Underkläder (bara så att du klarar dig de första veckorna,
du kommer köpa mycket)
Strumpor ( -"-)
Smycken
Parfym (släpa inte med shampoo och sånt, Billigare "här)
Fotoalbum
Svensk choklad!!!
Adresser till alla där hemma
Bikini 1st
Favorit skor 2par ( ha sköna på dig när du reser,
Sen ett par vardags snygga och ett par fest skor)
Paket till familjen

TÄNK PÅ ATT: det är bättre att packka för lite än för mycket.FlorCert dagen

 

Ingenting är mera värdefullt
än den här dagen


nålar

Nu känns det som om jag hoppar på nålar, nä men ni vet som när man sitter på nålar av nervösitet typ. Dom ringde mig igår för att visa att de inte lömt bort mig men att de ännu inte hade svar. Så förhoppningsvis idag kommer jag få svar om det är en eller två veckor kvar :D pirrigt värre.

HÅLL ALLA TUMMAR OCH TÅR FÖR ATT JAG SKA FÅ SVAR SNART  :D

+ att jag ska packa klart... Det kan bli kul hur det ska gå.

mammas nya mcklädsel
pics by M

I fredags så hämtade jag Mirjam (min mellersta kusin) för att vi skulle åka och hämta mamma och Jessika (min moster) vid tåget för att de kom hem från Anaheim :D Så när Mirjam kom med bussen från skolan så åkte vi direkt till lund där vi gick en runda på nova för att sen åka till centralen där vi väntade ett tag, men eftersom det va så svinigt kallt då så gick vi i affärer och tittade :D mycket skoj tyckte jag.
Men så när jag körde och Mirjam åkte till lund så fick hon ha min kamera lite och ta foton :D och här är några oredigerade bilder som hon tog :D
det blev en bra dagDet kostar inget att LE mot en främlingKaos överallt

okey så jag har börjat packa nu, och det är nog tur att jag börjat redan nu... För det känns som det kan ta hur lång tid som helst för att packa. Men jag kommer fixa det, mina största rädslor ät att packa fel saker, för lite eller för mycket eller tänk om jag glömmer något viktigt.

Men Jag tror att om jag bara får rätt på allt jag ska packa så kommer det gå bra och lätt men just nu känns det som ett enda stort kaos.


tragiskt.

Okey så alla ni som känner mig sen innan vet om att jag är ganska klumpig och det händer saker som inte går att förklara. Just en sån sak hände precis... Jag håller på att koka ägg till kvällsmat till mig, mamma och olivia, vilket är väldigt snällt av mig tycker jag, men så kokade jag några ägg i kastrull som jag lärt mig men dom rann ju nästan när jag knäckte skalet för att skala dom... Jippie YAY vilken tur jag har... Eller inte. Så då var det bara att göra så som jag vet hur det blir bra, Koka i micron i sånna där speciella koppar lixom. När jag va liten hade vi 4 sånna koppar men dom har på något underligt sätt försvunnit under årens gång. I vilket fall som så har vi 2 kvar nu och tror ni inte att den dumma lilla silvriga innerkoppen fastnar på sné när jag tar ut ägget ur micron...Så jag vet vad jag ska göra ikväll, JAg ska få loss delarna :D för det är ju lite sorgligt med bara en micro-kopp

tic tac....

Det är helt sjukt, Jag fick ett telefonsamtal i fredags och nu kanske mina planer kommer ändras en del, Men om det blir lite ändrade planer får jag veta förhoppningsvis i början av nästa vecka. Och har jag inte fått veta något innan Tisdag så kommer jag ringa C****** C*** för att få veta.

Jag längtar så otroligt mkt tills jag får åka till USA och speciellt att få träffa min nya familj. Jag vet det låter helt sinnes sjukt att jag ska träffa och få en helt ny familj, men så är det, det är sjukt pirrigt att få träffa dem äntligen. Det är sjukt läskigt men jag längtar så, Men samtidigt är dät så mycket jag skulle vilja hinna göra innan jag åker. Men det löser sig.

jag kan...

Vad de flesta av oss mest behöver
är någon som får oss att göra vad vi kan


glädje eller chock?

Det man blev chockad av igår
blir humor imorgon


Varför?

Helt ärligt ibland vet jag bara inte vart jag ska ta vägen, jag kan känna mig så förvirrad, och just nu är faktist ett sånt tillfälle,

Man tror att man är bra kompisar tex, men så får man aldrig svar på några av sms:en, Men samtigt vill man ju inte ringa för man vet att det är mycket stor risk för att störa, men samtidigt vill man träffa denne innan man åker.

Ibland antar jag att jag kan förstora saker men jag antar det är en del av mig.

Jag kollade på Revenge ikväll och helt ärligt det är nog en av mina absoluta favorit serier just nu, och ikväll blev jag fast för en låt. Den heter Riverside och just nu låter det som jag känner mig en aning.  MEn jag ska nog gå ut med LilleBror nu för att inte fundera och grumla en massa. Vilket det är enormt stor risk för just nu.


Ph/ olivia Espersson


Fly me to the moon

Nu har jag fått mina flygbiljetter :DJag åker den 27 feb :D nu blev det verkligare, men nu ska jag bara ta reda på hur mycket jag får lov att ha i väskan mellan NYC och SF :D sen blir det till att börja packa :D


barnsligt


MAN MÅSTE HA GÅTT IGENOM ÅTSKILLIGT
FÖR ATT HA BARNASINNET KVAR