ändring är i luften

lite förändring har ingen mått dåligt av. oxh det tar jag på allvar just nu. de ändringar jag gör är olika men jag känner behovet av att ändra små saker med mig själv just nu och ibland är jag lite impulsiv.


Igår var jag på en salong och gjorde mina naglar, men jag bokade även tid för att färga håret. så det gjorde jag idag . dwt blev en blondare Amy som kom ut från salongen. och jag är riktigt nöjd med det. nästa gång blir det nog blondare dock. och nu har jag bara börjat med allt jag vill göra. får se var detta slutar

Apr. 07, 2013det är jätte kul. nu har allt hunnit att sjubka in lite mer. i fredags så fick jag en överraskning som hete duga. först aäger mitt äldsta väed barb att jag inte får lov att åka hem så vi måste åka till Starbucks. . sagt oxh gjort. sen efter lång tid så får jag köra hem. men då får jag inte komma ut ur bilen. nä då måste jag syanna där i bilen. sen kommer samma barn och hämtar mig i bilen. när jag kommer in är där barn ÖVERALLT grannarnas barn som jag träffat eller ja mer vinkat till över gatan. Cynthia är här med fyra flickor oxh sen mina pojkar så köart och alla hoppar fram och sjunger happy birthday. sen kommer det mer och mer och mer människor och alla är där för mig. jag visste inte att jag har så många kompisar som verkligen bryr sig om mig. sen så slutade det med att vi va kanske minst 27 människor, helt otroligt och jag visste ju att jag skulle firas men det jag trodde från början va ca7-8 personer. haha så gick det med vad jag trodde. haha sen va vi tvungna att åka vidare vi åker till en bar men stannar inte länge. då det slutade med att vi åkte till en strand mitt i natten och när vi är "nära" vattnet så blir det något om att jag inte tror de vågar gå i vattnet oxh jag hade rätt men dwt slutar med att jag springer i havet tre gånger och det va faktiskt inte så svin kallt som det brukar. sen efter det så får jag vara baksätes förare. oxh vi kom hem vid tre tiden.
det vill jag kalla underbara människor runt omkring mig. oxh underbart firande

snärt är jag på väg

jag kan inte riktigt fatta att om mindre än ett dygn sitter jag i ett flygplan på väg underbara FLORIDA där jag ska spendera nästan en vecka men även "bli vuxen" hahaha jag kan va bra rolig ibland.

tänk er själva jag åker ner till Florida för att få sol oxh vila (!?!?! kommer det hända? !?!) haha nä

men jag har denna värsta packnings ångest för jag har paxkat men på något sätt så är där så mycket mer att ta med denna gången... mycket märkligt men kag ska försöka få ner mängden packning imorgon. .. vi får väl se hur det går. ..
nä nu måste jag sova...