ta vad du behöver!


Ph/ Nina Dobrev


bio+glass=super kul MEN bio+glass på golvet= AJJ!!

Igår kväll var jag på bio med två kompisar, vi såg en super bra film. STEP UP REVOLUTION super bra enligt mig, men ni känner ju mig vid detta laget och alla som känner mig vet att detta är exakt min typ av film, där är massor av musik i den och dans och snygga killar, men nu var det inte vad jag skulle berätta om. Utan att de som satt bredvid oss hade ett barn med sig, vilket kanske inte var det bästa men jag brydde mig inte för jag blev inte överdrivet störd av det, eller ja tills jag gick på toa och skulle tillbaka till min stol, så va det halt så jag satte mig nästan i deras knä men jag lyckades hålla mig uppe... Värre var det när filmen var slut, då halkar jag i GLASSEN som  de hält ut över golvet så dessa vackra (vanligt vis) bekväma stolarna som fälls in, ni vet sånna bio stolar som sitsen fälls upp på, I vilket fall som jag halkar och åker rätt ner i golvet, mina kompisar blir orolig för jag försvann ner så fort och jag skakar för denna (vanligtvis) sköna stolen kördes rätt in i mina revben så nu har jag haft ont sen detta hände, och smärtstillande salva hjälper inte, piller hjälper så där. Som tur är har jag en kompis (?!?) som pluggade medecin i collage så jag har börjat med att smsa henne när det är något fel, så det gjorde och hon har ordinerat 4 oranga piller var 6e timme så länge det gör ont, och icepac på det och en del vila. så nu ska det läka men hon sa även att det kan ta ett X-antal veckor tills det läkt men jag har nog inte brutit något (jag är ganska säker på att jag inte har det) jag har nog bara stukat något revben (kan man det?) och nu ikväll såg jag att jag börjar bli blå så det kommer bli ett snyggt blåmärke... aja
 
Ett tips till framtiden: var försiktig på bion, du vet aldrig om någon hällt glass/läsk på golvet och det gör ont att få dem inkörda i revbenen...
 
Men jag kan varmt rekomendera er att kolla på filmen riktigt bra.
 
 PLUS
 
LIKA MED
(detta är inte jag, det har inte blivit så stort än..)
 
Bilder: google
 

jag har en familj

jag har ju helt glömt att berätta att jag har en ny familj som jag verkligen verkligen gillar. jag känner mig trygg med dem och jag gillar att få vara en del av deras familj.


något jag vill ha!!

Bubblegum i gruppen Favoriter hos Ziperall (JUMBUB0011-XXSr)
eller

Florida

jag längtar tills på måndag, då åker jag till florida :D
och jag vet att det är varmt men skit väder där nu tydligen, (?!?!) men jag tror att det kommer vara soligt bara för jag ska dit ;)

tihihi

i think so to


allt är fint bara du tittar...


jag stannar

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag, men denna rematchen har krossat mig totalt. jag tappade allt hopp och gav upp. Jag sa att får jag inte veta innan denna kvällen så ringer jag kontoret och ber dem boka min biljett hem för jag orkar inte denna stressen.

Men samma eftermiddag fick jag ett email, om att jag har en familj så jag flyttar in där imorgon.

Så nu väntar jag bara på att mina underbara kompisar och familj ska komma och hälsa på mig

it does


verkligen...


jag vill stanna

Hej alla glada och söta.
Sitter här i köket med Alex och jag hatar denna hemska väntan. Jag letar fortfarande familj och jag har bara tills på fredag morgon på mig att hitta en ny familj. Jag vill verkligen inte hem till Sverige ännu. Så jsg hoppas at deb är super kvinnan oxh kan hitta en familj till mig.

Hoppas hoppas jsg Hill ju stanna så hemskt gärna. Jag har ju inte gått genom allt jag har de sista månaderna bara för att åka hem efter 4mpnader. Hemskt!! Jsg ska inte hem det är en sak som är säker.

Puss oxh kram från köket.

var spenderar jag denna natten?

så var spenderar jag natten inatt då?

Jag lever bokstavligt talat i mina resväskor. jag har "bott" hemma hos min kompis Virginia och hennes värdfamilj sen i fredags kväll och nu har jag flyttat in hos en LCC som jag hoppas kan hjälpa mig hitta en värdfamilj så att jag inte behöver åka hem på onsdag.

Så denna natten kommer jag iaf spendera här och denna LCCn har en fantastisk familj.

2 timmars gråt.

Okey så åter igen har det varit ett par dagar sen jag bloggade, men grejen är den jag har inte haft något att blogga om, jag har inte blivit matchad med någon familj under denna gångna veckan. Men igår (fredag) fick jag en, magkännslan och vissa saker i deras ansökan gör mig skeptisk men jag vill ge dem en chans att kontakta mig nu i helgen, om de inte gör det då ska jag be människorna på kontoret ta bort dem. (jag ska göra ett inlägg om den matchen lite senare.
 
men jag kan ju uppdatera er med vad som hänt denna veckan lite lätt.
Söndag - Jobb och bio
Måndag - Jobb
tisdag - jobb och MC fair med Briar på kvällen
Onsdag -th of July, jobb, house party (?!?) i SF, började packa, BBQ hos Briar
Torsdag - Jobb, hämta Amelija på DMV, bio, och bara kul snack med Amelija, packa
Fredag -  Ledig, Hänga med Amelija hela dagen, flytta ut, Flytta in hos en kompis och hennes värdfamilj över helgen iaf, Bio med min kompis Virginia, gråta i 2 timmar sova
Lördag - hitentills har jag sovit, har ont i huvudet och nu bloggar jag.
 
Varje dag utom i onsdags har jag ringt Cultural Care mer än 3 gånger. De har inte gett mig en enda match mer än på fredagarna (va e de med det?!?) dden första familjen hörde inte av sig, och just nu hoppas jag på att denna familjen ska höra av sig så att jag kan se om jag gillar dem eller om min magkänsla är lite rätt. Och det fulaste med CC är att när jag sa att jag vet inte om denna familjen är en så bra match med mig så blev hon jag pratade med riktigt sur och snäste "och hur vet du det? du har ju inte haft några matchningar" och det ända jag kunde tänka och vems fel är det då?
Men ialla fall, Amelija som är en riktigt cool tjej (hon är min förra familjs förra au pair) mailade sin nya LCC där hon bor nu, och jag fick prata med Amelijas LCC och hon sa att hon har några familjer som jag skulle kunna vara med, och anledningen till att hon sa detta är för att jag är bebis-kvalificerad, och jag har frågat det svenska kontoret om allt är i sin ordning med det, och de säger ja, jag frågade min kontakt person på CC kontoret här i usa och hon sa att det stod i mina papper att jag är bebis-kvalificerad och jag frågade det både en och tre gånger bara för att vara säker, Men så fick jag ett mail i natt där det står att i mina papper står det inte alls att jag är bebis-kvalificeerad, Vilket jag vet att jag är, mina referencer i sverige har pratat med CC och sagt att jag har mina 200 timmar med barn under 2 år. Svenska kontoret säger även att jag har der, och min kontakts person sa det. Så detta är anledningen att jag grät i två timmat i natt..

mums... korvbröd och peanutbutter

haha jag har en lätt mat grej jag åt när jag va liten och nu har jag börjat igen, vissa som jag känner äter fortfarande barn mat och jag antar att det gör jag med, eftersom min mamma gav mig detta när jag va liten och nu äter jag det igen...

matgrejen är inget mindre än KORVBRÖD OCH JORDNÖTSSMÖR, jag vet det antagligen låter knäppt men det är godare än vanlig peanutbutter sandwitch. och PB&J tänker jag inte ens pröva (jordnötssmör och sylt)