3 TIMMAR

SNART ÄR DE HÄR!!!

COUNTDOWN

 
nu är det inte långt kvar...
om mindre än 14 timmar så är deras plan landat, de är här om mindre än 14 timmar och innan dess ska detta göras..
  • kök ska städas
  • tv-rum ska städas
  • tvätt ska läggas undan
  • mitt rum ska städas
  • handdukar ska läggas fram till Olivia,
  • hallen ska städas
  • mitt badrum ska städas
  • jag ska sova
  • jag ska duscha
  • jag ska lägga fram kläder till när jag åkter till flygplatsen
 
jag kan knappt vänta och jag måste åka hemmifrån ca 1:30pm (13:30)
SEN ÄR DE HÄR!!! TYP
OLIVIA OCH PAPPA
OLIVIA OCH MAMMA
CYNTHIA OCH JAG
 
och ja jag har en annorlunda familj alla är inte biologiskt jag har en mamma, en pappa och två systrar, en är biologiskt och en är inte biologiskt. Men mina föräldrar har inte adopterat någon, in fact de har aldrig träffat min andra syster... Olivia har pratat med henne i mobilen men mer än så har det inte varit.
 
Men nu i helgen så ska de alla få träffas för första gången, Cynthia är dock iväg på en romantisk weekend, hon skulle egentligen följt med mig till flygplatsen imorgon men så visade det sig att hon skulle iväg på en weekend. Det roligaste är att när vi kom på att detta är på samma helg så blev vi båda otroligt ledsna så klart, men så berättade hon det för Alex som hon åkt iväg med, att det är samma helg som min familj kommer, och då blev han bara "kommer du inte med mig längre??" haha han vet att vi sätter varandra famför alla andra, men nä jag sa hon skulle åka för han hade planerat en del (tror jag)... I vilket fall som så får jag lite egentid med mamma, pappa och Olivia. Sen på söndag så ska vi träffa Cynthia uppe på lagunitas (ett ölbrygeri i "vin-landet") haha Cynthia älskar de stället och tydligen vill Alex träffa min familj (?!?!) så alla som vill träffa min familj under dessa två veckorna ska få det.
 
Haha planen är att jag och Cynthia ska ta med oss Olivia till Santa Rosa så att hon får träffa alla våra kompisar så att hon kan lära oss kastrull-leken haha det kan bli kul när hon ska lära oss leken och hon är mer mogen än många av våra kompisar som är äldrre än mig och Cynthia...
 
Jag saknar min familj så mycket.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Now, it is not far away ... if less than 14 hours, their plane landed, they are here for less than 14 hours before then should be done .. kitchen must be cleaned TV room to be cleaned washing shall put away my room to be cleaned towels to be presented to Olivia, hall be cleaned my bathroom to be cleaned I'll sleep I should shower I will make clothes for when I acts at the airport
I can hardly wait, and I have to go from home about 1:30 pm (13:30)
SINCE THEY ARE HERE! TYPE
 
and yes I have a different family all are not biologically I have a mom, a dad and two sisters, one is biological and not biologically. But my parents have not adopted anyone, in fact they have never met my other sister ... Olivia has spoken to her on mobile phones but more than that it has not been.
But this weekend, so they should all get together for the first time, Cynthia is away on a romantic weekend, she would actually followed me to the airport tomorrow, but it turned out that she was away on a weekend. The funniest thing is that when we came in that this is the same weekend so we were both incredibly sad of course, but as she told it to Alex that she had gone away with, it's the same weekend as my family is, and when he became only "you will not with me anymore?" haha he knows that we put together famför everyone else, but ou I told her to go because he had planned a part (I think) ... In any case, I get a little me time with Mom, Dad and Olivia. Then on Sunday we'll meet Cynthia top of Lagunitas (one ölbrygeri in "wine country") haha Cynthia loves the place and apparently want Alex to see my family (?!?) So anyone who wants to see my family during these two weeks should get it.
Haha plan is that I and Cynthia will take us to Santa Rosa Olivia so she can meet all our friends so that she can learn a pan-game haha it can be fun when she has to learn the game and she is more mature than many of our friends are äldrre than me and Cynthia ...
I miss my family so much.
 

de sista 1-1½ året

 
studenten Juni 2011
Hörby Marknad Juli 2011
September/Oktober 2011
Februari 2012
Mars 2012
April 2012
 
Januari 2013
Februari 2013
Februari 2013 (förra helgen)
 
Det är kul för mig, Jag har vissa kompisar som kände mig innan jag åkte till USA och som bara ser hur jag ser ut från foton på facebook osv. hur de komenterar att jag har ändrats lite i utseende, och när jag hör saker som det så blir jag glad för jag känner mig mer bekväm med vem jag är och jag har fått mer självförtroende och glädje.

sisters from diffrent misters

 
 
 
 
 
 
 OK, så eftersom jag inte bloggat så mycket på sista tiden ska jag försöka bli bättre på det. Till att börja med kan jag informera att en av anledningarna att jag inte bloggat så mycket är för att jag har umgåtts väldigt mycket med Cynthia. Och då undrar ni nog och vem är de då?? jo de ska jag säga dig, Cynthia är en tjej från Mexico, hon är 24 och hon är den som är mig närmast här, hon vet allt om mig och lita på mig då menar jag ALLT!! jag pratar med henne varje dag och ses vi inte varje dag så är vi jätte cheesy när vi väl träffas med massa kramar som om vi varit ifrån varandra en jätte lång tid men ibland är det bara en dag eller en helg.
 
Som nu till helgen så ska hon iväg till ett spa och jag kan inte tänka mig att vara utan henne hela helgen men som tur är så har jag så klart fler kompisar men framför allt så imorgon ska jag städa och så så jag kommer inte hinna sakna henne allt för mycket och sen på lördag ska jag hämta mamma, pappa och Olivia på flygplatsen och sen på söndag så får jag äntligen ha båda delar av min familj ihop, Ja jag ser Cynthia som min syster och vi beter oss som om vi vore systrar med..