som tiden går

Jag kan inte fatta att det redan är december, och jag är super dålig på att uppdattera men det har inte funnits något speciellt att uppdattera om.

Mer kommer inorgon kanske. vi får se.

puss puss och nu e de de december, ta på jackan, mössan och vantarna för vinden är kall.

julbak hos p333x




lussekatter

några fint dekorerade pepparkakor

pepparkaks dekorations bord

p333x's enhörning

pepparkaks samling

lussehjärtan...

kakor i ugnen

p333x's fina pepparkakor

och hennes katt...

mina pepparkakor

Degen :D


p333x och film...

så underbart spännande, Ikväll är jag upptagen, (a)

Inorgon ska jag va hos P333x hela dagen och på kvällen ska jag med Olivia, Jessika och johan och titta på breaking dawn part 1 vilket ska bli kul.

Men mest ser jag fram emot att träffa P333x, vi ska ha julbak :D
Vi ska baka lussekatter vilket är en sak jag älskar verkligen älskar. De e såå gott. Sen ville nog p333x att vi skulle göra pepparkakor, och plannera NYÅR :D de kommer bli super bra :D  ni ska bara veta vad jag och p333x kan åstakomma när vi vill.

världens bästa

jag vet att det inte är farsdag, jag vet att det radan varit. Men jag vill bara säga att min pappa är världens bästa och jag älskar honom massor :D <3



super duper :D

okey förlåt att jag varit super dålig på att uppdatera er. så här kommer en snabb uppdatering.

Idag har jag varit på entre och fikat med nelly och annie från min gamla klass. Underbara tjejer och super kul att träffa dem.

Jag håller på med en hemlig sak ni ska få veta sen, jag är jätte glad för det och hoppas allt går som det ska.

På lördag ska jag först åka till P333x och ha lite julbak såå gott :D och sen ska jag till lund med min moster, hennes man och Olivia min lillasyster för att titta på den nya twilight filmen.

Helt ärligt så ser jag mest fram emot att laga mat imorgon kväll, ha ett samtal på skype med en hemlig person och hela lördagen, att få baka med P333x, plannera nyår och massa sånt kul. :D

Love


event imorgon :D

imorgon ska jag och familjen iväg och var får ni veta sen.

men jag kan lova att jag kommer inte va hungrig när jag kommer hem sen.


saknad, hoppas, hoppas, tror de går.

pratade precis med en väldigt efterlängtad kompis, men oj jag saknar henne massor.

Idag har jag varit flitig och läst och läst och läst, vad jag läst kan jag inte berätta ännu men snart kanske jag kan. Jag är dock inte klar med mitt läsande har en del kvar med de går framåt så  jag vet vad jag ska göra imorgon :D jag ska läsa och hoppas.  Men jag vet att det kommer gå frågan är bara om det går som jag hoppas.

Vi håller tummarna, väntar och ser.  men vi hoppas de går bra.

Och de få som vet säg inget till någon än.

puss

Gammal bild men jag saknar dig lika mycket ändå.

en annan kompis jag saknar men har träffat mer.

Jag saknar er båda enormt mycket.


super

Nu har jag varit duktig, Eva ringde och frågade om jag kunde åka och hämta tre handbuketter till henne och så klart kunde jag de för jag vet att hon och pappa ska på begravning och jag tror att sven hennes man även han ska dit. tråkigt med begravningar när folk dör, men iaf så fick jag köra pappa hem och tillbaka till åkeriet för att han skulle kunna byta om för de ska köra MC till begravningen eftersom han som dött va med i deras MC-klubb.

Men nu är jag över lycklig, jag läste på fb att hundsport en tidning vi får hem skickat, ska komma ut nu. så jag sprang ut till brevlådan även idag (jag gjorde de igår) för att se om tidningen kommit men nä då hade mitt efterlängtade brev kommit, snacka om att jag blev glad. Så nu har jag en massa att läsa. :D bilder kommer sen när jag har läst allt :D

hemma igen

nu är jag och olivia hemma igen efter vår trip till entre.

Olivia shoppade och jag va med.
men vi köpte faktiskt paket till pappa men vad tänker jag inte berätta.

puss

mot entre

Nu ska jag ta och göra mig iordning för sen ska jag åka med lillasyster till entre för att hon ska kunna få sin efterlängtade macka... jag kan inte fatta att jag går med på detta asså. SKANDAL! men men, jag hoppas det inte blir att vi stannar länge för de känner jag inte för. jag ska inte ens kolla på saker men något får vi nog köpa till pappa för de e ju fars dag denna veckan.. Puss på er



Min älskade pappa.

ett steg närmre

Oh vad glad jag blir, jag älskar när folk ringer till mig eller till vår hemtelefon och vill prata med mig, som ni förstår händer det inte ofta, jag smsar mer med mina kompisar. Men i vilket fall som så har jag fått telefonsamtal till bara mig två kvällar i rad och jag kan inte berätta vad det handlar om men jag är överlycklig so far. :D :D jag skulle nästan kunna spricka om jag inte hade ont i min hals/svalg/tunga/mun anledningen vet jag inte, om det är förkylning, mina dumma visdomständer eller vad det nu kan vara har jag ingen aning. Men det betyder bara att jag måste va tyst. Vilken en del säkert tycker kan va skönt, för alla i min omgivning... hahah.

Idag har jag lyckats bättre än jag någonsin gjort. Jag lagade kvällsmat, vilket blev potatisgratäng och kyckling filé med gröna bönor. super gott. Men grejen är den att jag lyckas aldrig och jag menar aldrig med hemmalagad potatisgratäng, den blir alltid rinnig och urk. Men nu är jag överstolt för den blev krämig. Men jag behåller den hemligheten som min egna lilla personliga hemlis. ;)



Jag i Italien med Sulmona bakom mig, Staden jag bodde i när jag va i Italien på praktik.


underbara du

nu har min kompis, min absolut underbara kompis fyllt i ett frågeformulär, vad hon svarat har jag ingen aning om men jag är så otroligt glad att jag har henne i min vänskapskrets. Det var nu ikväll som jag insåg att jag saknar henne något enormt.

Jag har nästan bott bredvid henne i ett år och innan det har vi bott i samma hus i två år. Och jag har inte tänkt på det så mycket men jag inser det verkligen nu att efter att ha gått igenom så mycket som jag har med henne så saknar jag henne enormt. Det går inte att beskriva hur mycket jag saknar henne.

Hon har tröstat mig när jag varit så ledsen att jag inte kunnat prata och pratade åt mig. Hon fick mig att komma i tid till skolan när jag bara ville sova och försvinna. Hon har hjälpt mig bli glad när jag varit på botten pga klasskompisar. Hon har varit den som hjälpt mig med all idiot-teori. Det är henne jag kommit till när jag bara behövt en kompis. Det är henne jag gick till om jag inte mådde bra. Det är henne jag vill berätta roliga och tråkiga nyheter för först.

Jag hoppas vi kan ses snart igen för det är aldeles för längesen sist och jag saknar dig för mycket.



I MISS U SOO MUTCH