cyberbully

för några kvällar sen såg jag en bra film på min dator, eller ja på youtube faktiskt för att vara exakt. i vilket fall som. Den är ap bra. :D och väldigt lärorik och bra att tänka på.

Filmen heter Cyberbully och i denna film är där några kändisar, så det är ingen sån film med massa okända människor. I huvdrollen ser vi Emily Osment, nu vet hon som va med i Hannah Montana, hon spelade Lilly/Lola Hannah/Miley's bästa kompis. I vilket fall som så är hon en bra skådespelerska. Kay Panabaker är med hon med, hon var med i en liten film vi alla känner till Fame, den nya då så klart. Kelly Rowan som vi känner igen som seth's mamma i the O.C och även i denna film spelar hon mamman. Detta är ju då de skådespelerskor jag känner igen i filmen.

Den handlar om en tjej som går i high school. Den "populära" tjejen i skolan trycker ner Taylor (Emily) bara för att själv må bättre, och när Taylor fyller hon år och då får hon sin egna dator i present. Och då skapar hon sig en sida på denna sidan som de använder sig av det är nog en blandning av facebook och bilddagboken... och det är här allt spårar ut, för i just denna stat där det utspelar sig så finns det ingen lag mot mobning på internet. ´Men det går så långt med mobningen på internet att hon tillslut ger upp. Taylor ser ingen mening med livet och allt ändras.
Detta är en jätte bra film. I skolan säger ju lärarna alltid att vi ska vara försiktiga men jag kan ärligt säga att vi tar det inte seriöst. Det är som med droger, jag va lixom jaja jag kommer aldrig ta droger (vilket jag inte har heller) men innan va det bara ja men det finns men inte här jag bor, så visade skolan en film som jag tror hete Key West eller något liknande och då blev allt verkligt, det finns närmre mig än jag tror. Men min poäng är att jag insåg inte alvaret förens jag såg filmen, och lika dant var det nog med denna filmen. jag vet att cyber-mobbning är större än jag trode men när jag såg denna filmen så va det mer lixom ja jo så är det ju och detta är riskerna.

Jag kan i vilket fall som säga att alla borde se denna filmen, Den är bra och man lär sig saker genom att se filmer.  Detta är en film som alla borde se.


i hope so


du bär inte allt!


sant som det är sagt


the Avengers


 
Nu har jag varit och sett denna filmen i både 3D och "vanlig"

Den är helt okey, eller ja eftersom jag sett den 2 gånger så är den väl bra, men 2a gången va inte lika bra som första måste jag lätt säga. första gången såg jag den i 3D och helt ärligt nu när jag sett båda sorterna om ni vill se denna film och inte har jätte kassa ögon så ni inte ser något utan glasögon då ska ni se den i 3D.

Men jag tänker inte berätta vad som händer frö detta är faktiskt en jag tycker ni kan se. En hel del drama, action och lite romantik.


The Dictator



Så nu har vi sett denna. Jag vill inte påstå att den va bra eller rolig, men vi kan väl säga så här att de va så dåligt att man skrattade för den anledningen. Men vist vissa delar var roligare än andra, och andra gånger skrattade jag för att jag hörde någon skratta hysteriskt och kunde inte hjälpa det utan skrattade åt dem. eller för att de hade ett kul skratt.
I vilket fall som så blev det en del skratt och en annorlunda film att se på.

Den handlar om en diktator (duh!!) som har ett litet land i afrika och han är väldigt omogen och älskar sig själv väldigt mycket, men han har även ett bekräftelse behov vill jag säga. för annars skulle han inte varit den roll han är. Men summan av kardemumman är att han åker till NYC (var annars?) för att träffa UN (FN) och så har han en stunt dubbel (anledning ??) som får vara honom eftersom någon försöker förstöra för honom på olika sätt.
Men så blir han kär och så blir det som i alla andra filmer att han gör lite otippade saker...

Jag kan lätt säga att jag vill inte åka och se den filmen igen, men biosalongen och hela bion  va väldigt mysig och stor.


skype med kusiner och släkt

så iförmiddags skypade jag med min moster, hennes man och mina kusiner :D vi konstaterade att vi sett mer av varandra sen jag åkte till usa än vad vi gjorde när jag bodde hemma i Sverige... Vilket är lite komiskt tänk att någon ska behöva åka till andra sidan atlanten för att vi ska ses mer.. men vi kom ialla fall fram till att jag sett en del filmer här borta så att jag borde skriva här på bloggen vad jag tyckte om dem och om jag rekomenderar dem :D vilket jag kan för då kan jag se fler filmer och ha det som ursäkt att jag ska "recensera" dem ;)

så vi drar igång direkt.

det är bra ibland ändå


total lycka

igår skypade jag med P333x som jag saknar så, trodde nästan jag skulle fälla en tår eller så när jag såg henne. så glad och efter det kunde inget förstöra min dag och det gjorde det inte heller. det va såå kul att prata med henne, och skratta åt och med henne. innan viste jag att jajo vist jag saknar p333x men när jag fick se och prata med henne insåg jag exakt hur mkt jag verkligen saknar henne. jag kan bara tänka mig hur det kommer bli på flygplatsen i september. en del skratt, hopp, tårar och massa glädje för jag saknar henne så.
Tänk själv att från ha pratat med någon nästan varje dag och träffas ganska ofta (varjedag i skolan sen typ varje/varrannan vecka) till att kanske bara prata på skype en gång i månaden... det är skillnad och jag kan helt ärligt säga att efter detta året kommer jag uppskatta saker och människor på ett annat sätt. men det är bra :D

Igår åkte jag och två franska tjejer på bio, den filmen jag ville se och som skulle haft premiär igår fanns vist inte att se så vi fick snällt kolla på den där filmen med black widow, hulken, kapren america, iron man oc. andra gången jag ser den och denna gången va det inte i 3D men jag kan säga ska du se den så ta i 3D det är inte stor skillnad men det är mer spännande och kul att se.

min outfit igår kväll


Jacka: Cubus
Topp: S34:an
Jeans: cubus
skor: JC imitation


strand-dag

hej alla glada :D jag har medvetet inte bloggat så mycket den senaste tiden eftersom jag hade en hemsk längtan efter min familj, så jag valde att göra så mycket jag kunde. jag simmade, solade, tränade gym, tennis, kollade bio och en del mer :D jätte kul hade jag iallafall.
men här kommer lite bilder från min dag på stranden, glömde ju dock att jag hade kameran med mig så det blev bara några få bilder.



I am blessed


vad skulle du göra?


ett gigantiskt bambi i fönstret

jag stod precis i köket och tog undan lite disk, så rätt som det är precis utanför fönstret ser jag något gå förbi men jag tänker "jaja det va väl ännu en katt" haha såå fel jag hade, de va ett stort rådjur..va kan det varit 1,5-2meter ifrån mig gick det. och så strosade rådjuret runt i trädgården lite och upp i rabbatterna och sen ner igen och upp igen, det stannade uppe i rabbatten utanför ett av köksfönstrena, så där stod rådjuret och jag och bara tittade på varandra som två fån, jag kunde bara inte fatta att det är ett/var ett rådjur i vår trädgård vid 12 tiden mitt på dagen i ett villa område... har aldrig sett de hända hemma om man inte har skog vid sitt hus... och sen har jag sett ett rådjur springa genom down town.


tänk på de när du säger någon inte ser bra ut...


bolt!!



nu har vi alla ätit middag :D vi har även badat, målat och haft vattenkrig idag :D dock har jag aldrig sett ett bi ge mer panik än idag, och då är jag ändå livrädd för bin... men nu tittar vi på bolt :D första filmen med barnen :D och det är en film jag gillar :D

Så nu sitter vi och myser i soffan för bolt är ju ganska läskigt om man är ett litet barn, men det va inte jag som valde film :D

gullig dukning och god mat

Ikväll hade vi en middag som va såå underbart god, asså min Värdmamma lagar god mat det gör hon verkligen, :D men ikväll var det extra gott, men enda anledningen va att det va lax till middag något jag inte trodde skulle hända här, eftersom ett av barnen är allergisk mot lax. Men lax var det till middag ändå :D sååå oroligt gott, jag som älskar lax :D dock va där inget potatismos till som hemma men gott va det och nyttigt för det är typ all mat här :D (inte mig emot, så länge det är gott) Under mina två månader här har jag inte ätit samma maträtt mer än en gång eller vänta jo när jag lagat det själv och familjen inte varit hemma, då åt jag samma sak ett par gånger men inte när familjen är här :D men det är ganska gott det med, för allt är nytt jämnfört med vad jag åt hemma :D

Ikväll så dukade ett av barnen bordet och han va såå stolt över det och jag med, det va så gulligt. och fint. sen fick han låna min kamera för att ta foto på sin dukning och det kanske kommer upp här senare men inte just nu för nu ska jag nog ta och borsta tänderna och sen lägga mig i min säng, och se om p333x vill prata med mig igen :D jag saknar henne så. Mamma och pappa och olivia med förståss dem mest faktiskt.


jag vid havet förra året utanför ystad tror jag, som jag gillade den dagen/stunden på stranden aldeles uppklädd med olivia :D det va varmt, vi fotade, och skrattade och bara njöt :D


I hope I do


HEMLÄNGTAN? JAG NÄÄÄ!! (JOO)

Okey så just nu saknar jag min familj och LilleBror något otroligt mycket, det värker i kroppen som jag saknar dem och jag vill bara vara med dem just nu men jag ska stanna oavsett hur mycket jag saknar dem. så enkelt är det.
Idag fick jag ett brev på posten och gissa om jag blev glad, dock var det inte från den avsändare jag ville men det va från mamma så det gjorde mig glad ändå :D (jag hoppades på ett brev från Social Security Office) några tårar kom när jag läste det, och nu kommer det fler för jag saknar dem så...

nä nu ska jag titta på heart of dixie eller hur de nu e den serien heter. bra och söt är den, bra att somna till också.


MAMMA, PAPPA OCH OLIVIA JAG SAKNAR ER NÅGOT ENORMT OCH JAG VILL BARA KRAMA ER JUST NU OCH ALDRIG SLÄPPA TAGET OM ER.





JAG SAKNAR ER SÅÅ...


2 månader i cali

Nu har vi hunnit med att byta månad IGEN och eftersom det är den 2a MAJ idag, så betyder det att jag har varit i CALIFORNIEN i två månader idag :D vilken lycka :D jag älskar det här :D

detta är lite av hur mitt liv är nu

mycket underbar sol

lite pankakor

mycket center saknad

knäckemackor

skype skoj med Olivia

saknad efter pappa
men även mamma, lillebror och kompisarna :D

jag har det toppen här