sent på det igen

ny uppdatering, jag vet att jag är ganska kass på att blogga, men jag glömmer helt enkelt bort det.

men detta är en liten uppdatering,
jag är fortfarande förkyld, mina revben är bra men jag har skadat mig igen. typiskt. men i fredags så ramlade jag med min nya cykel och slog upp mitt högra knä, men som tur är så har min VM världens dunder salva så det läker bra och fortare vilket är super så att jag kan börja träna ordentligt igen och slimma ner mig lite.

jag har köpt en cykel.
jag har varit och shoppat big way,
1 par Levi jeans
2 par converse
2 t tröjor
2 koftor
3 bh vad det nu är
1 läder väska
sen minns jag inte

körkort och förkylning

Hej alla glada och svettiga

Nu kan jag vara stolt med att kunna säga att jag har nu mera både ett svenskt och ett amerikanskt körkort :D

jag har jobbat massor nu de två sista veckorna men jag trivs.
Jag har även dragit på mig en hemsk förkylning... typiskt

Aug. 09, 2012

vilken kul kännsla det var ikväll av att sitta och titta på pippi långstrump på engelska vilket innebär den gamla gamla pippi långstrump och den är dubbad, ingen av de jag tittade med tyckte det va kul för man ser så otroligt klart att det är dubbat men jag hade kul åt att titta på pippi, och ja jag trivs

shopping!!!

just nu sitter jag i en bok affar och tar det lugnt medans min mosters svagerskas man jobbar, for sen ska jag aka till ett stalle som de har sagt ar USA's storsta mall. :) kan ni gissa om jag ar glad?
igar lag jag ju och solade :) och jag ar stolt jag brande bara min hoft lite for jag vet att jag missade att ta SPF just dar... ops!! men det ar inget farligt och jag ar lite rod i ansiktet men jag har inte brant mig :) och glad ar jag, idag blir det dock lite pausande i solandet ju. men vi ser om jag tar och solar och badar mer imorgon man vet aldrig. =D

bilder kommer nar jag kommer hem till Cali igen.

Strand och branna

idag har jag haft en underbar dag pa stranden med stralande solsken, och sanden klibbade fast overrallt. sa jag placerade min kropp i en solstol och lag och laste hela dagen, mysigt och avslappnande =) jag gillar det har, jag hoppas att solen och varmen kommer med mig hem till Californien.

PS. det kommer komma bilder sen nar jag kommer hem till Cali.
=) =) bara sa att ni vet, jag trivs jatte bra har i Florida. Jag kommer defenetift komma tillbaka hit =D yayy!!

Himmlen utan for dorren

jag ar i himmelen!!
anledningen till att jag inte anvander de svenska bokstaverna ar att jag ar i FLORIDA pa semester, Jag alskar det har, De jag bor hos ar slakt i slakt med mig tror jag och de ar helt underbara alla tre. Jag kom hit igar morse, och igar gjorde jag inte sa mychet, jag gick vid stranden, jag svettades for har ar varmt!! =D det innebar att solen skiner en hel del och jag ska sola, jag trivs har men jag kan arligt saga jag skulle inte vilja jobba varje dag i denna varmen utan en pool eller ligga vid havet varje dag med SPF. och ja mamma jag ar duktig jag anvander SPF. jag fick kopa nytt for de tog min nya jag hade kopt i sakerhetskontrollen. men lika glad ar jag for jag ar har och de ar jatte snalla. Just nu sitter jag med min bikini pa och funderar pa om jag ska ga ut och sola och bada lite eftersom jag anda ar i soliga, skona Florida.

Halsningar fran soliga och varma Florida.