min schebbe

Eftersom ingen har gissat på min "mystiska-kille" vem det är. Så får jag ju helt enkelt ta och berätta för er.

Min underbara Sebbe :D


intressant kväll

Redan nu kan jag säga att denna kvällen kan bli intressant. :D men Det kommer gå jätte bra och allt kommer gå som smort :D

ensam hemma

Ja som titlen säger är jag hemma, men det är inte det roligaste, vist jag har LilleBror och det är mysigt att inte vara helt ensam men jag känner för att baka eller laga någon stor middag men det ska jag inte, baka bör jag inte för jag försöker vara duktig :D och sen till kvällsmat idag blir det pankakor och det är för tidigt att börja med dem nu... Dock kan jag nog göra mig iordning till ikväll när jag ska till Kristianstad på "hemligt-uppdrag"

Men idag har jag varit en stund med pappa för att vi skulle posta lite viktig post och köpa hundmat :D Men när jag va på åkeriet så fick jag en lapp av eva som hennes mamma ville jag skulle ha och det är typ adressen till svenska kyrkn i usa. Så nu blir mamma glad. Hon har tjatat typ om att jag måste hitta en kyrka när jag kommer till usa, mest bara för att ha en. Men nu är det löst.


...

VÅGA ÄNDRA DIG

DU ÄR KLOKARE IDAG
ÄN IGÅR


bild: google


Mystisk kille

Jag sitter och chattar med en av mina absoluta favoriter.

Få se om ni kan gissa det på poäng :D

10 poäng
En kille som står mig nära, och som vet mer om mig än många andra killar.

8 poäng
han har bott på samma ställe som mig i tre år.

6 poäng
en väldigt kreativ person som gillar samma saker som jag ibland.

4 poäng
Vi gick på samma gymnasie.

2 poäng
Han har hjälpt mig vid så många tillfällen och aldrig glömt mig var i världen vi än varit.

Har ni kunnat räkna ut vem det är?
Om ni har, skriv en komentar med poängen där ni klarade det och vem denna kille är :D

Denna kille och jag sitter just nu och pratar om allt som ändrats sen vi slutade skolan, och så kom vi att tänka på hur mycket som kommer ändras när jag är i usa. Vilket är skrämmande för tänk om jag inte passar in i alla mina kompisars liv när jag kommer hem?

Men gissa nu vem denna mystiska kille är :DTjej-problem?

Okey som många av de jag känner antagligen nu fått reda på så ska jag ju åka till usa om några veckor oh stanna där ett år eller så :D Men så har jag en underbar kompis som tycker att jag ska ha en hej då fest ;)... Sagt och gjort hon har bjudit in mig till ett evenemang på facebook där jag fått veta dag, tid och ganska så plats :D men sen har jag också fått veta att det är något "hemligt" med det som jag inte får veta vilket är kul och jag har ganska kul år det :D

Men så kommer jag ju till samma problem som alla tjejer antagligen har... Vad ska jag ha på mig??? - klänning antagligen och blir det den klänningen jag tänker mig nu är den inte lång men inte kort heller lite mitt emellan, svart, enkel och så. Men så kommer jag ju även till det dillemat är den för enkel ? borde jag klä upp mig mer? bode jag klä mig mer enkelt? alla dessa typiska tjejproblem. Som tur är är det 2-3 veckor tills dess :D Men jag kan lova att de veckorna går fort för sen veckan efter den festen åker jag :S vilket är super kul men super läskigt samtidigt.

Och för att fortsätta på tjej.problem så kommer ju så klart frågan Vad ska jag packa?? upp med eftersom det är inte så lång tid tills dess heller.... 

Så har ni några tips på vad jag ska packa eller vad jag ska ha på mig på hej då festen?


pirrigt

Denna veckan som kommer är mamma i Usa mer bestämt Anaheim som ligger i Californien :D och om lite mindre än en månad så kommer jag vara i Californien :D Men eftersom mamma är där så är det bara jag, Olivia pappa och LilleBror hemma :D vilket är inte helt fel även om jag önskade att alla va hemma nu innan jag åker men jag kan ju inte be alla i familjen att inte jobba och göra som de brukar för att jag ska åka bort och jobba i ett år. Men det är tur att det finns Skype, Facebook, MSN/mail och viber :D för då kan vi prata lite hjälpligt fast jag är 10 000 mil iväg :D och jag är faktiskt glad att Johan (min mosters man)'s syster bor i florida eftersom det är bra mycket närmre än vad sverige är för mig, så händer det något kan hon antagligen komma lite snabbare än vad mamma och pappa kan. Men nu börjar det bli lite eller ja ganska jätte nervöst inför att åka nästa vecka eller veckan efter får jag veta min flygbiljet hejdå

30 små dagar...

Helt sjukt, Igår var det en månad tills jag inte är i Sverige längre... EN YNKA MÅNAD!! Och om en eller två veckor så kommer jag få veta min flygbiljet och då kan jag börja packa.. det känns som det är så myvket jag ill hinna med innan jag åker men samtidigt så vet jag att tiden kommer gå så otroligt fort... Helt sinnessjukt men jag längtar massor till usa.

jobb

JAG ÄLSKAR ARBETE
JAG KAN LIGGA I TIMMAR OCH TITTA PÅ NÄR FOLK ARBETAR

- Jerome K. Jerome

Stockholm nästa!

Nu ska jag nog ta och lägga mig, och somnar jag så somnar jag somnar jag inte ja då får jag väl sova i bilen.
Detta eftersom pappa och jag ska börja köra mot stockholm kl 2 i natt :D det kommer nog bara va vi på vägen. så Jag kommer antagligen inte höra av mig imorgon eftersom jag är i stockholm på amerikanska ambasaden och så ska jag fixa internationellt körkort.

SOV GOTT
 
Min snälla pappa. <3


fika och fynd

Vet ni vad som är hemskt, ATT INTE FÅ KLIA NÄR DET KLIAR! jag fick ju testet idag och jag vet att jag bara inbillar mig detta för jag vet att jag inte får klia och då vill jag bara klia oavsett om det kliar eller inte.

Ikväll var jag hos min kusin Maria som bor i ett hus nästan rakt över gatan vi bor på. Så det är nära och bra för en spontan fika eller så. Och ikväll blev det en halv spontan fika med Maria (kusin) Tobbe (hennes sambo) Emma (Tobbes syster) mig och Olivia. Jag och Olivia tog även med en säck med kläder vi ska göra oss av med så dessa kläder fick Emma och Maria titta igenom och jag tror de hittade några kläder de gillade. Även jag kom därifrån med två nya klädesplagg som Maria rensat bort från sin garderob, det va en söt t-tröja och en kavaj. :D Bild på dessa kläder kommer imorgon.

Jag älskar tisdagskvällar och torsdagskvällar vilket är knäppt och av en tråkig anledning. På tisdagar är det sitcome-tisdag vilket är awsome. Först The Big Bang Theory, Sen Suborbatory (stavas?) ...Big Bang... igen och sen happy ending och Micke and Molly. Det är så kul med sitcome-tisdag :D Massa braiga serier eftervarandra och på torsdagar är det REVENGE en ny serie jag faktiskt typ älskar trots att det bara varit två avsnitt. :D

Imorgon ska jag packa en liten väska som jag ska ha med till STHLM för att se så fräch ut som det går. Och fixa de sista sakerna. :D det är pirrigt men kul att åka till STHLM på torsdag med pappa.


LUS...

Okey så de som känner mig vet att när det är dags för sprutor är jag inte världens roligaste att ha att göra med. HeHeHe.... Jag vet att jag altid klarar det och att det egentligen inte är så jätte farligt men jag gillar det ändå inte. Men idag skulle jag ju till Lunds Universitets Sjukhus för att göra TBC-test och ska jag vara helt ärlig så var det ungefär som att tatyp två av gardasil-sprutorna på samma gång (ni vet livmoderhals-canser-sprutorna).
Och även om jag vet att det inte är dödsfarligt utan bara en spruta och att det kan gå ganska fort så gråter jag ändå, Men jag är stolt över idag för doktorn/sköterskan som gav mig sprutan va ganska förstående ändå, hon förstod att jag är rädd för sprutor och så, Men vi fick det att funka.

MEn jag åkte till åkeriet lite efter halv 9 kanske för att vi skulle åka, Pappa ska jag alltid ha med mig när jag ska ta sprutor, det har varit en gång jag inte haft med honom och då låste jag in mig på mitt rum i skolan. Men det är en helt annan historia. Men så ska pappa alltid kivas med mig vilket är okey för det får mig att tänka lite på annat men det är ändå inte lätt att prata med mig just då. Men så när jag va på åkeriet så skulle en av de som jobbar på kontoret typ hjälpa och säga lixom att det kommer gå bra och så men då kom vi till nästa problem med mig. Jag vet att alla bara menar väl men det blir lixom värre för mig, Men jag är glad jag grät så lite som jag faktiskt gjorde idag. Men jag kan berätta att det är inget vackert med TBC-test, dom sprutar vad som ser ut som mycket vätska (det är det inte) inder huden i srmen, ÖRk!!1 jag kan knappt förklara. Men det liknar ett stort myggbet som man kliat lite på så att det är lite svullet eller som ett getingstick (dock inte ett på mig... Mina blir stora efter att jag blev stuket av en bålgeting) Så jag tror jag kommer ha plåster på tills på Fredag när jag ska in igen och kolla svaret, vilket är lite nervöst det med men det kommer nog bra bara mamma inte skojar för mycket. Plus att jag är rädd att om jag inte har plåster kommer jag klia och jag tror inte det är så bra...
..


VI ÄR ALLA STARKA NOG
ATT STÅ UT MED ANDRAS
MOTGÅNGAR


Shopping :D

Jag är livrädd samtidigt som jag knappt kan vänta. Det är klyvna kännslor.  Jag längtar något otroligt tills jag får åka till USA, men samtidigt är jag livrädd att något kommer göra att jag inte kan. + att jag är ganska sjukt rädd för nålar och sprutor vilket ett år i usa innebär att man måste ta, Det finns en spruta som jag tror heter TB och då ska man först göra ett test och visar det då rött måste man göra lungrönken men jag hoppas att det inte visar något även om det innebär en spruta till.

På torsdag ska jag upp till Stockholm med pappa, anledning? Jo jag ska till Amerikanska Ambasaden, och helt ärlig är jag ganska nervös för det med, men jag tror det kommer gå bra. Så på torsdag natt ca 12:30 eller så skulle jag tror börjar pappa och jag köra till Stockholm för att vi sen ska kunna fixa mitt internationella körkort och mitt visum, enda nackdelen är att det tydligen ska ta ganska lång tid på Ambasaden. Jag läste på en tjejs blogg, även hon åker med samma förmedling som jag, dock mins jag inte om hon redan åkt eller ska åka. Men ivilket fall som, Det hade tagit henne tre timmar för att bli klar med ambasadbesöket.  Men hur som så hoppas jag på det bästa.

Igår var jag och shoppade med mamma, Olivia och P333x och detta är vad jag fick av mamma.
En topp från HM som jag inte har bild på
Ett läppglans som luktar jordgubbe och lite mint, Sååååå gott.
En kedja med toffs typ, men jag tror det egentligen är till byxor men jag kommer ha det till min väska.


kl 25:00

MÅNGA TROR DE HAR GOTT OM TID

- IMORGON

 


vad jag räknade fel

snacka om att vara förvirrad, jag har hela tiden trott att jag bara va 33 dagar ifrån att åka till NYC men vad fel jag hade, jag har fått 6 dagar extra tydligen för det är 39 dagar kvar, och u tror jag att jag räknat rätt iaf.

vilket klödd men ändå lätt.

Så nu har jag kommit hem, efter att ha varit i eslöv på läkarundersökning och jag kan säga att det va mer komplicerat än jag trodde det skulle vara, nu måsta jag till lund och ta TB-test på tisdag... och sen till eslöv igen på typ fredag. för att få i fyllt de sista sakerna på mitt papper så att jag ska kunna skicka in det... men vi får väl se, jag kan ju säga att jag ser inte fram emot det överdrivet mycket eftersom jag inte gillar någar och sprutor men jag tror det kan gå bra. värst kan det nog bli när jag ska läsa av provet på fredan om jag måste ta fler sprutor eller så för pappa e iväg.

Men jag är stolt över mig själv idag, för jag tog mitt stick i fingret utan att pappa var med där inne vilket är första gången. :D

Nu ska jag nog kanske sätta mig i soffan och ta  det lite lugnt. vi får se
eller plocka undan på mitt rum...


.


IDAG ÄR FÖRSTA DAGEN
PÅ RESTEN AV MITT LIV.


VAD SKA MAN PACKA?

VAD SKA MAN PACKA FÖR ATT ÅKA TILL KALIFORNIEN I ETT ÅR?
men jag kommer bara packa för ca 9veckor eller mindre.Pappa är hemma

NU har pappa kommit hem, eller ja jag hämtade honom innan vid lunchtid men nu har pappa verkligen landat om man säger så, för pappa har sovit gott och hårt en liten stund nu.
Nu när pappa kommit hem från Abu Dabi så har han haft paket med sig hem till mamma, Olivia och mig. Och jag blev så glad för det jag fick jag fick en väska och två tröjor.
 bilder på dessa kommer in´morgon :D
Jag känner på mig att jag ätit absolut för mycket idag. :/

Jag kan inte fatta att jag ska till USA om 38 dagar, Och jag längtar något otroligt tills jag får åka samtidigt som jag är livrädd för att åka, alla sånna hemska tankar som tänk om barnen inte gillar mig, tänk om jag inte ger rätt saker. Massa sånna saker känns läskigt samtidigt som det ska bli kul för att få träffa familjen och få lära känna så mycket nya människor. Dock är det lite läskigt med vad som ska packas... och om det kommer hållas under vikten. Massa knepiga saker virrar runt i mitt huvud.


Jag viste inte jag kunde sakna dig så

Jag kan inte fatta att det, det är typ 9 månader sen jag träffade dig sist ordentligt för studenten och de räknas inte för det blev så lite för att vi hade så mycket att göra. Jag kan inte fatta hur mycket som har hinnit hända på dessa månader, detta är några av sakerna...

Du har blivit mamma
Jag ska flytta till USA
Du har förlovat dig

Det har varit jul
Det har varit nyår
Studenten har varit
Hösten har varit
Jag har vait i Italien
Vi har gjort YB & FlorCert
Du har hjälpt mig med körkortet

Detta är några saker vi varit med om på typ de här gångna 9 månaderna.
Jag trodde aldrig jag skulle sakna dig så mycket. Nu när jag tänker på det så går det inte en enda dag utan att jag tänker på dig, Undra hur Nea mår? Jag önskade att vi skulle ses... gärna innan jag åker. Jag är så nyfiken på allt som hänt men mest av allt saknar jag ditt roliga glada knäppa humör som får mig glad oavsett hur dåligt jag mått.

här är några saker vi varit med om under våra snart 4 år

*Du har pratat åt mig när jag gråtit så jag inte kunnat andas
*Du iprincip gjorde att jag tog mitt körkort
*Du såg saker jag behövde typ 3 år för att se
* Du vet saker om mig som inte någon annan gör
*Du har lärt mig otroligt mycket om livet
* Du ville kastrera mitt ex när du fick veta varför jag va ledsen
* Du ringde din killkompis i hörby för att få veta det jag inte kunde berätta pga gråten
* Du lät mig "kidnappa" dig för en dag
* Du såg till att jag åt när jag inte hade matlust
* Du fick mig att gå upp när jag bara ville försvinna

Utan DIG hade jag kanske inte gjort en massa jag idag är glad jag gjorde utan dig hade jag absolut inte varit den person jag är idag.

Jag älskar dig som en kompis och jag saknar dig något enormt varje dag.
Jag hoppas vi ses en dag snart.


vad underbart det är att vara kär...

Jag har fått dille på sånna där gamla låtar av typ Frank Sinatra, Tony Benet (?) eller nä det är nog mer låtarna typ The way you look tonight, Fly me to the moon, what a wonderful world, Ja ni fattar poängen med vad det är för sorts sånger. Sånna mysiga glassiga typ romantiska låtar.
 
Och jag inser när jag lyssnar på dessa att jajo vist jag är singel men jag är så tacksam att jag har den möjligheten och inte behöver va i ett skit-piss förhållande som gör att jag mår dåligt.
Jag älskar att kunna ta hand om mig själv och kunna göra saker utan att tänka på en kille. Men vist hade det varit kul med en kille med men jag tror även att när det är meningen att jag ska hitta en kille och bli kär så blir jag det.

Allt händer av en anledning.


Fredagen den 13e

hahaha jag insåg när jag kommit hem att idag är det den 13 vilket inte är så konstigt eftersom den datumen också behövs och idag är det en helt vanlig fredag. Men så insåg jag att det är fredagen den 13e hahah det är jag i ett nötskal som inte fattar det direkt.

än så länge idag har jag varit och fikat med en jätte trevlig tjej som heter Johanna som ska åka samtidigt som mig. :D det va jätte kul och intresant att prata med henne, inte alls så nervöst och "inte ha något att prata om"- känsla som jag va rädd för. Så nu har jag lagat lunch och gått ut med LilleBror och mamma, Men jag har också funderat på vad jag ska köpa till min fina värdfamilj eftersom jag snart ska åka. Och jag kan lova att det är inte så lätt att komma på sånt. + att jag är inte så bra på att komma på paket annars men så är detta ganska mycket mer nervöst för att köpa något de inte kommer tycka om. Men jag hoppas att det blir bra.

Så nu  ska jag nog ta och damsuga och sen fortsätta leta paket. och komma på vad jag ska packa och sen vad jag ska ha med mig både till ambasaden och usa.


Annorlunda morgon....

imorgon kommer jag gå upp sjukt tidigt jämnfört med vad jag brukar, Men jag har absolut inget emot det´. Jag skulle lätt göra det ofta för jag ska passa ett av världens underbaraste barn. Imorgon är det Siri när hennes stora syskon är i skolan och på dagis :D Men det kan bli mysigt hoppas jag. :D

Idag har jag inte gjort så mycket nytta enligt mig. Men imorgon efter att jag passat siri ska jag åka till höör och köpa hundmat eftersom LilleBror också behöver äta.

Fyy vad jag är sööt sugen, Jag har en stor påse godis bredvid mig vid sängen som jag köpte när jag och Olivia gick på bio men jag åt kanske bara 5 bitar godis och nu har jag resten vid mig och jag har velat äta av det hela dagen men jag har inte, jag har klarat mig ifrån att äta någon bit idag :D jag är så stolt över mig själv. Men egentligen är jag inte sugen på godiset utan typ ccokiedough eller white choclet chip cookies eller något sånt gott.

Jag kom precis på att jag behöver min almanaka men jag kommer inte ihåg var jag lagt den så jag tror jag får ta och leta efter den nu...


och nedräkningen är igång tills när jag åker.


5 veckor

fick veta idag att det är 5 veckor kvar tills jag åker, helt sjukt att de bara är så kort tid kvar men så mycket som ska göras...

packas
handlas presenter
skcka in de sista papprena
köpa nya tekniska saker om jag inte får dem på annat sätt.

jag har säkert missat något jag ska göra och jag vet ännu inte vad jag ska packa...


kurs

Jag va på mixkurs i förgår ute hos mamma och detta är lite av det jag gjorde..
En almanaka (stavas?)
så här gör du en:
* klistra en bit papper på kartong.
* gör hål i toppen för snören.
* trä i band och knyt.
* gör hål i almenaksbladen och bakgrundspappret.
* trä i bradsen.
* limma fast almenakan i "plattan"
* dekorera bäst du vill.
och den är klar.
så här gör du:
* puncha ut tre olika storlekar på cirklar i snögubbens önskade färg.
* puncha sen ut tre olika cirkel figurer till bakgrund.
* puncha sen ut tre små prickar till knappar.
* klipp ut en fyrkant och en avlång bit till hatten.
*klipp en näsa.
* limma i hop cirklarna.
* gör hål till bradsen så att den går att vikas upp och ut.
* klistra ihop alla delar och dekorera.


bikinin...

Så jag vann ju en bikini på en bloggtävling. Vilket va jätte kul.
Och igår så hade jag fått paket i brevlådan.och detta var vad som fanns i paketet.


cm inte kg

Helt ärligt jag har nog gjort bort mig totalt, för ja jag vill gå ner i vikt men jag ska va helt ärlig jag stirrar mig inte blind på siffrorna på vågen, jag kollar mig i spegelen och antingen gillar jag det jag ser (vilket jag gör mest) eller så gör jag inte det. Men en sorts siffra som jag kan tänka exra mycket på är faktiskt måttbandet för jag har lärt mig att jag kan inte kolla på vad vågen visar för då kan jag ha gått ner i vikt men tycker ändå att jag ser ut som en köttbulle (dock är de goda ;) ) Men jag kollar faktiskt på måttbandet för då kan jag se om jag minskat på de områden jag vill.
För vågen kan visa att jag inte tappat kilon men är smalare.
Så Jag litar på min spegelbild och måttbandet.


kurvor VS. tändsticka

KURVOR ÄR SEXIGT.
okey så jag vet exakt hur fel det kan verka att jag säger så men jag kan säga så här jag gillar inte tjejer men jag kan ändå tycka att vissa är snygga eller sexiga eller vad man nu vill kalla det.

Och jag kan säga att tjejer som är smala och inte har några äkta korvor är hemska. enligt mig ska en tjej ha boobies, rumpa, mage och lår typ men det tycker säkert många andra men jag tycker inte att människor säger det tillräkligt för kolla bara alla modeller. Ja de är jätte snygga men hur hälsosamma är de egentligen?
Jag skulle säga inte det minsta. Tänk dig att inte kunna äta den där glassen eller att inte kunna äta den där kakan eller den där lite extra stora portionen med din älsklingsmat.

Helt ärligt att vara smal är inte värt att inte kunna leva och njuta. Men vist jag förstår varför människor skulle hålla sig borta från massa goda saker, men helt ärligt det är inte värt det. Jag kan ärligt lova att jag har ätit lite för att komma dit och det va det inte värt.

Men helt ärligt kolla bara på hollywood kändisarna, En hel del av dem har lagt ner Size zero idealet och mår bra istället. Och helt ärligt så är jag glad för size zero idealet är ingen bra förebild för alla unga tjejer speciellt i dagens läge, tänk hur många som får aneroxia och bulemi bara för att kunna se ut som kändisarna man ser i tidningarna.


JAG ÄLSKAR MIN KROPP men...

 OKey så jag vet att jag är allt om att jag vill att vi ska va nöjda med oss själva så länge vi själva mår bra. Och det tycker jag verkligen men så känner jag själv att jag gillar kanske kakor, godis och snask lite för mycket med tanke på hur jag rör mig. Så nu har jag ca 2 månader på mig att lyckas komma ner i samma välmående och tillstånd som när jag kom hem från Italien vilket kan gå, bara jag gör det.

Nu är det så att jag vet inte vad jag vägde då men jag mådde bra och var nöjd med mig då, det är jag nu med egentligen men kan ju inte skada att må bätte.

Men jag kommer må lika bra igen av att äta mindre kakor, gottis och snask, kanske till och med träna lite, men vi ser jag gör mitt bästa men jag vill leva samtidigt.

Men dessa två månader som kommer kommer mycket hända och ändras. Ska se om jag kan få med mamma till gymmet imorgon... vi får väl se.

Jag är nog ganska rolig, för eftersom jag har ätit lite mer och njutit av livet till fullo så har min rumpa speciellt blivit en aning större, vilket jag faktiskt gillar och njuter av så nu ska vi se om jag kan få den till att stanna men att midjan/magen blir lite plattare inget annat.

FÖR JAG ÄLSKAR MIN KROPP!!!!