mys stund framför tv:n

jag har några speciella favorit filmer jag rekomenderar here they come


Dessa är några av mina favoriter just nu

onsdag

idag har jag varit ledig vilket jag nu är glad över att jag va, eftersom jag har super duper ont i min hals och är ganska förkyld och jag känner mig som en man, för vissa av de jag har träffat så är männen halv döda. Och det är just så jag känner mig och har mått sen i gårkväll.
Men för att underlätta denna dagen så kom underbara P333x och så tittade vi på moonlight hela dagen. Såå mysigt.
Men jag förstår mig inte på vissa personer, de som inte svarar på sms när de skickas. Om personen sover för att det är mitt i natten eller om den jobbar och inte kan svara förstår jag men jag tycker att människor kan ha hyfset att svara på sms.


en lite småknäpp bild men inte en som jag är sjuk på.

Enjoy


uppdatering

okey så det blev ingen mer uppdatering från landet, men de gick bra och hundarna vektade mer än vad jag trodde de skulle göra. och jag hade det jätte mysigt där ute.
Idag har jag jobbar och jag skulle haft en MSN-date med min ena darling joanna, men så kom tre av våra släktingar från västerås och hälsade på och det blev ingen date. en ny uppdate kommer sen när de åkt.
xoxo


kväll nr. 1 på landet

Första kvällen som hund (x2) och hus vakt. Det är kul samtidigt som att det är lite läskigt att va helt själv bara jag och Olivia i ett relativt stort hus med två hundar som inte verkar särskillt vaktiga utan mer "jag, jag,jag" och att det regnar, mullrar och att jag sett en och annan blixt, Jag som inte gillar åska och muller.
När det mullrar och åskar är det bästa jag vet att sitta intill en stor (biffig) kille, de är så mysigt och så känner jag mig väldigt trygg på något sätt som om inget kan skada mig. Så finns denne kille som är mer än 1:80m och fruktansvärt biffig, kul för er att ni är de. Och om ni inte är det synd för er då.
Olivia står just nu i duschen och jag sitter i köket medans hundarna ligger på köksmattan och är trötta efter regnet.
hahaha, den ena hunden kom precis smygande fram till mig och började slicka på min arm, så tittade jag bara på han och sa gå och lägg dig och pekade på mattan så gjorde han de.Undra om jag kommer kunna köra med min lilla polo till Hörby imorgon med tanke på hur mycket det regnar är gräsmattan och vägarna VÄLDIGT geggiga och varrenfyllda... Om inte får jag lösa det på något sätt...

Nu ska jag och Olivia gå åch titta på film... twilight-"marathon" ikväll...

Love is louder than the pressure to be perfect


kvällspromenad.

Kvällspromenad med LilleBror och mamma
Himlen är det viktigaLove is louder than the presure to be perfect


ändrade planer.

idag blev det både som jag tänkt mig men ändå inte. Vi åkte till IKEA men det blev inga foton. Sen skulle vi haft slappe dag resten av dagen men det blev 11års kalas på stranden istället. Och där tog min Lillasyster bilder av mig. Så jag hoppas få ta del av dem. Så jag har tagit mitt första dopp denna sommaren. På IKEA så köpte jag faktiskt 2 paket med bestik så jag känner mig lite stolt över det faktiskt. Men nu ska jag försöka få tag på min super duper söta kompis P333x som ni kan hitta på www.petraannacecilia.blogg.se  


ny vecka

Idag är det Måndag som säkert alla vet, och jag är ledig, väldigt skönt faktiskt. Jag är "ledig" hela denna veckan men jag har att göra ändå.
Idag har jag varit flitig halva dagen lat halva. innan klockan va 13.oo hade jag bakat dubbel sats white chocolat chipp cockies, och en sats scones till mig och olivia.
Om allt blir som jag vill åker jag, mamma och olivia till ikea imorgon men allt beror på Mårten som jobbar i affären.
 
hoppas det blir en tripp till ikea...

blir det ikea så kommer jag ha med mig kameran och ta en massa bilder och ha kul med mamma och olivia.

I'll see you soon


slutet gott

Eller ja kanske inte slutet gott men veckan är slut i alla fall. Och idag har jag haft en riktig slappe dag i all dess mening. Jag vaknade ju sjukligt tidigt som ni kanske läst innan idag, men jag somnade om och vid 11:30-12:00 kom pappa in på mitt rum och sa att jag måste vakna men jag har legat i sängen mer eller mindre hela dagen och bara tittat på tv och slappat.
Framtills mamma kom hem och skulle ut och springa så då tänkte jag att jag skulle cyckla med henne men det gick så där för cyckelen skramlade och gick inte att cyckla på så jag gick in och la mig i sängen igen för att kolla tv.
 


tvååker

Jag kunde inte åka med LilleBror, pappa, olivia OC till Tvååker iår och det är något jag önskade att jag kunde varit. Men jag har fått nöja mig med uppdateringar från olivia, pappa och facebook.
Så här gick det för LilleBror
Fredag Internationell Utställning: BIM
Lördag Nationell Utställning: BIM
Och för de som inte förstår förkortningarna (som Bengt, Gittan, Emma och Jeanette lärt oss) så betyder BIM att LilleBror blev bästa hane och bäst i motsatt kön även näst bäst i rasen.


10:15 EN SÖNDAG!

Vad gör jag uppe redan nu på en söndag? Det är en sak jag undrar,

Vi är inga mistag

Som jag berättade igår så har min kusin flyttat in i huset tvärsöver gatan och på en av äggarna i deras hus va där en fin text som jag gillade. Jag minns det inte ordagrant men det va något sånt här: ...Treat your family like your friends and your friends like four family.... och jag tycker att det va fint för de sanna vännerna vet du inte vilka de är förrens du är i knipa eller verkligen behöver dem.

Ett exempel på så bra kompisar kan jag se i tv serien gLee. Jag sitter just nu och tittar på gLee och just detta avsnitt så ligger Kurts pappa på sjukhus (anledningen vet jag inte) och alla i "glee-club" vill typ be för hens pappa men det tilllåter inte Kurt, så de sjunger för Kurt och hans pappa istället och tillslut fattar Kurt att det inte va för Kurt's skull de sjöng utan för pappans. Men som vanligt vill Sue alltid sätta dit "glee-club" så nu va det för att det va religiösa sånger, och anledningen va att hennes stora syster blev mobbad för att hon va annorlunda. Men när Sue berättar det för Jeannie så säger hon att gud inte gör mistag (som att skapa henne annorlunda).
Så enligt mig så väljer vi våra familjer omedvetet för vi har mer än en familj. Vi har en biologisk och det är inte alltid vi kommer så bra överrens med dem, men de älskar oss. Sen så väljer vi vår andra familj som är kompisar, pojkvän och de vi umgås med hela tiden.


God never makes mistakes. - Jeannie (Sue's syster)

Några av de icke gjorda mistag:

Inga minstag


INGEN ÄR ETT MISTAG OCH VI ÄR PERFEKTA SOM VI ÄR!


plannering

KLIPPNING - oktober

vilken stil?


1.

        2.                     3.                    4.                     5.                     6.                     7.                     8.

detta är några av mina förslag på hur jag ska klippa mig nu, det kommer bli kort.
Vad tycker ni?

I'll see you soon


fredag?

Okey så jag fattar att det är fredag men jag har redan gått och lagt mig för jag är dödstrött. jag vet det är jätte tråkigt men jag ska jobba imorgon.
I dag har min kusin och hennes sambo flyttat in i huset tvärsöver gatan, så när jag slutade jobbet och kom hem gick jag in och hälsade på hos dem. Min dag idag har väl inte varit den roligaste men jag har jobbat och är trött nu.
 I'll see you soon


uttagning

Idag har jag varit riktigt flitig tycker jag för jag har packat det pappa och olivia skulle ha med sig, sen körde jag ner med det till åkeriet. handlat (x3) tjatat på olivia, pratat med eva, varit på pema, bakat, lagat mat och en massa annat men mitt "viktigaste för mig personligen va att jag åkte till min frisörska och bokade tid för att ta ur mina extentions och klippa mig. Så detta är vad jag har haft hitentills.

detta är hur jag sett ut i håretSom ni kan se så har jag nästan alltid håret uppsatt även om jag har extentions.

men nu ska  jag sova för imorgon ska jag sova


Perfekt?

Jag har tänkt på en sak. Vad är en perfekt person? Är det en person utan kärleksahndtag? En person som är så smal att benen syns genom skinnet? eller är det en som har perfekta tänder? Kan någon förklara för mig vad en perfekt peron är? för jag vet att alla strävar efter att va perfekt. Ha de rakaste vitaste tänder? eller att ha det längsta snyggaste håret? Och är du smal eller tjock eller bara normal så kvittar det för vi vill alltid bli smalare och bättre.
Jag säger inte att jag är nöjd med mig själv för det är jag inte än men jag jobbar på det och jag vet att jag inte ska ha perfekta täder eller att jag kommer va så där super snygg men jag duger som jag är.


vad är perfekt?

Jag ska berätta vad min uppfattning av perfekt är.
Enligt mig är man perfekt när man mår bra, när man känner sig bekväm med sig själv och när man inte skäms för hur man ser ut. Då är du perfekt inne från och ut. Med andra ord
DU ÄR PERFEKT!

DETTA ÄR MITT PERFEKT.


Italien


Aphjärna

gerbera

ros

lilja

Flamingo

min favorit Pion

kalla

Detta inlägg är bara en bråkdel av mina bilder från min månad i Italien

I'll see you soon


saknad.

Nu känner jag att jag börjar  sakna mina gammla klasskompisar både från högstadiet och från gymnasiet.
och massa andra kompisar med som jag inte har bilder på just nu... <3

I'll see you soon


från farmor

detta är vad jag fick med mig hem från min farmor igår.

Hannah Montana block för att hon hade tyckt de va söta när hon såg dem i affären. Så gulligt

Ett par röda skor som farmor haft innan.
Jag bara älskar skor och jag kan inte ha för lite av dem tycker jag och är det sånna som inte är "nya" så gör det inget för då är det ingen annan som har likadana.

I'll see you soon

dagens outfit

Slappedag


t-tröja: HM
shorts: HM


varm kväll

Sitter just nu och lyssnar på en sångerska som jag såg på Gullbranna festivalen, hon heter Sarah Kelly och är ifrån USA, och detta är en av de som fastnat just nu... http://youtu.be/44bRu9TdRjU 
 jag hoppas ni kommer gilla det. Jag berättade innan ju om att jaf fått lite saker av min farmor men jag glömde berätta att hon köpt hannah montana skrivblock till mig och min lillasyster för att hon tyckte de va söta. haha min farmor är så söt. bilder kommer inorgon

jag när jag jobbade med mitt FlorCert, i Maj.

I'll see you soon


lunch hos farmor

Är nu hemma efter vad som bara skulle vara en lunch hos farmor men det blev lunch och sen tittade vi på kaffrkoppar som jag och min lillasyster ska få sen, och handdukar med brodyr på, på de jag ska få står mina initialer som är de samma som farmors är AE. Så när vi väl åkte så hade vi fått 6 handdukar var med brodyr och ett par röda skor och blivit lovade att få dela på kopparna sen. Jag kommer lägga upp foton på det sen.

I'll see you soon


Djurmarknaden


Kusin 6 år

Syster 16år

Kusin 11år

Moster

Mamma

Mormor

jag


en ny dag

Okey så denna morgonen började inte så bra, jag försov mig... så nu blir de lite brottom... Men de fixar jag. När vi stängt affären så åker jag direkt till GF (om jag hittar dit) så imorgon kommer nyta inlägg om detta 1½ dygn som kommer framöver.

I'll see you soon


God natt

Nu ska jag gå och lägga mig, för jag har en känsla att jag kommer behöva denna "skönhets" sömnen. Idag har jag haft fullt upp men jag fick två stora buntar (sånna man snittar upp (florister förstår vad jag menar)) med stora roser som ser lite gammeldags ut för att de är för gammla att sälja, så min chef sa att jag kunde ta med mig dem hem men tror ni inte att jag så klart glömmer dem i kylen på jobbet? - Jo så klart gör jag det. Och jag som inte ska hem efter jobbet imorgon utan jag ska åka direkt upp till Gullbranna när jag slutat men det gör inget för det innebär att min mamma och pappa måste komma till affären och hämta dem och så kan de ju lämna mat eller något till mig att äta när jag ska köra upp.
Det är lite läskigt för jag ska köra mammas bil eftersom den är större ( jag har en polo, hon har en golf) + att hon har inbyggd GPS i sin bil och jag hittar inte vart jag ska köra.

P333x och jag på Hörby marknad

Ni kan läsa hennes blogg på www.petraannacecilia.blogg.se

I'll see you soon


dagens lunch


det blir ingen outfit of the day denna lunch som jag hade tänkt för jag kan inte ta bild på det just nu.
Dagens Lunch: Pasta med köttfärssås.


Tidig morgon

Just nu är det tidig morgon enligt mig själv, för jag ska åka och jobba vi öppnar 9:00 men jag behöver va där minst 8:45 för att hinna göra lite saker innan... som tur ska jag inte åka upp till kompisarna idag utan imorgon.
På min lunch sen kommer jag lägga upp dagens outfit. hoppas ni kommer gilla det.I'll see you soon


Hemma...

Nu är jag äntligen hemma efter att ha börjat min dag halv 7 på morgonen. Så det var marknad med kusinerna, moster, mormor och mamma och så klart Olivia min lillasyster. Men tyvärr blev vår marknadsvandring inte så lång för vi skulle in om ica innan vi skulle till landet och träffa kompisarna för vi skulle åka till halland. Så idag har jag kört med mina kompisar till halland och sen hem vid 6 för jag ska jobba imorgon och på lördag för att efter att jag jobbat köra upp igen.


Det käns konstigt att träffa dessa kompisar som är kvar uppe i halland för tydligen igår när jag gick med mina tjejkompisar på marknaden stod en del av mina killkompisar från detta gäng i en grupp och jag hälsa inte, vist jag såg dem men jag tycker att om de såg mig kunde de lika gärna hälsa för jag kan omöjligt hälsa på alla som jag känner på ett eller annat sätt. Jag säger inte att jag känner en massa människor och så men jag känner en del. I vilket fall som så när vi gått förbi så kollar tydligen alla (typ) efter oss, och min ena tjejkompis blir ganska exalterad för att de vänder sig om och tittar efter oss.

Detta är min familjs hund för drygt 4 år sen, då va han liten och lätt och söt. Missförstå mig rätt han är söt nu med men han är mycket större och tyngre.

I'll see you soon


GF

Okey så egentligen borde jag verkligen sova för imorgon ska jag först upp tidigt för min familj (på mammas sida) har en årlig tradition som innebär att vi går på smådjursmarknaden på marknadsmorgonen och sen går vi på marknaden medans alla knallar packar upp allt, men vi går även och äter frukost på något av konditorierna vi har i Hörby,För sen vid 11:00 ska vi (jag och Olivia) åka till Pärup där vi ska möta upp med UG för att sen köra till GullbrannaFestivalen som jag kommer åka ifrån sen på kvällen igen för på fredag ska jag jobba.
Jag ser fram emot att åka till GF men mest när jag ska köra upp på Lördag igen efter att jag slutat jobba. Och då hoppas jag på fint väder och att det går snabbt och smidigt att köra för att jag ska hinna sola :D

I'll see you soon


flyttatnu har jag flyttat hit min blogg, och jag hoppas denna blir mer som jag vill ha den...


Välkommen till min nya blogg!