2012

JUST NU ÄR JAG ANTAGLIGEN HOS P333X ELLER HEMMA, JAG VET INTE.

MEN

GOTT NYTT ÅRjag brukar aldrig köra med nyårslöften för att jag ställer alltid krav jag inte kan hålla. men iår tror jag att jag kommer kunna hålla detta löfte.
mitt nyårslöfte:
att uppleva och chansa, för att uppleva nya saker.


you got mail...

Detta va en kul överraskning så här på morgonen... eller ja när jag väl pallat mig upp ur sängen.
När jag loggade in på msn/mailen så hade jag fått ett mail och andra kanske tycker "Det är väl inget märkvärdigt!" och nä det är det inte. Men varje gång jag loggar in på msn så är jag på helspänn ifall där skulle vara ett mail från min "nya" familj i usa, dom jag ska va au pair hos.

Men idag hade jag fått ett mail men det va inte från familjen, det va ifrån Sara Jönsson. Hon hade en tävling på sin blogg för ett litet tag sen där man kunde vinna bikini från en sida, och eftersom jag aldrig vinner något tänkte jag varför inte va med och se om jag kan vinna nu. Och gissa vad, jag vann! så underbart.

bild på bikinin får ni se sen när jag har den.


10 vackraste och 20 snygga

  Demi Lovato

Lauren Alaina


Jennifer Lopez

Marilyn Monroe (stavas?)

Beyonce

Jessica Simpson

Scarlett Johansson

Sara Ramirez

Miley Cyrus

Selena Gomez

Dessa tjejer/kvinnor är med på min lista för att jag tycker att de är vackra, kurviga, naturliga eller ja så gott det går i hollywood.
Och som jag tror en känd kvinna en gång sa, En riktig kvinna har kurvor och det är vackrast.


Alex O'loughlin

Ryan Reynolds

Zac Efron

Liam Hemsworth

Taylor Lautner

Ashton Kutcher

Chord Overstreet

Paul Wesley

George & Geoff Stults

Gerard Butler

detta är snygga killar i mina ögon


marry me

Just nu sitter jag och tittar på marry me och helt ärligt jag gillar den serien, det är en sån dröm serie för mig. Tänk att först bli dumpad av en kille för grodor... och sen bli ihop matchad av sin präst! Men sen att dessutom bli kär i prästens matchmake, och att han friar på typ första dejten, sen när du väl har ringen på ditt finger men du har inte sagt ja eller nej. Då kommer nästa kille jo ens ex och friar. och inte nog med att ha två killar som friar till dig så blir desutom den första killens bästa kompis kär i dig.!!! Vem har det så i verkligheten? är det ens möjligt att ha sån tur att först tro "jag kommer aldrig träffa någon, jag kommer leva själv för resten av mitt liv" och sen ha tre underbara killar att välja på... jag önska nästan att jag kunde ha det så... men det är bara på tv sånt händer....finns det äkta kärlek för alla? och om det gör det finns det mer än en äkta kärlek?

jag tror att det finns för vissa åt minstonde, mina föräldrar är någon av de jag ärligt tror har hittat det


en blomma i afrikas öken.

Okey så jag har sett på musikhjälpen  under hela förra vecka typ, det är sjukt mer än 18 miljoner samlades ihop för att ge flickor i världen möjlighet att gå i skolan.
Och apropå det, flickor. Jag kollade precis på lite olika kanaler och stannade där en film går, filmen heter En blomma i afrikas öken. och den handlar om en tjej waris heter hon, hon är från Somalia/Somalien. när hon va 3 år gamal så blev hon köns stympad, vilket inne bär att hon blir omskuren, vilket är att de skär bort många delar i deras underliv, blir ihop sydda och de får inte någon bedövning de får inget. Vissa som utsätts för detta dör, vissa klarar av själva processen men dör av att föda barn. Men vissa har turen och överlever allt detta. det är inte lagligt, och det är inte humant eller hygieniskt.
Varje dag köns stympas ca 6 000 flickor fast det är olagligt i världen.
Waris överlevde, men när hon va i tidiga tånåren så skulle hon bli bortgift mot sin vilja med en mycket äldre man som va gammal nog att vara hennes pappa eller till och med hennes morfar eller farfar, och hon skulle ha blivit hans 4:e fru. Men som tur var så rymde hon, hon slapp bli bort gift, hon flydde till sin mormor, men sen blev hon skickad till london som städerska till den Somaliska ambasaden, hon fick inte gå i skolan, hon fick inte lära sig vad det är att vara en riktig människa. Men hon tog sig ur detta, och har blivit en förebild för många, Detta jag berättar har hänt på rikigt och jag tycker att denna filmen är värd att ses för att få veta mer och för att bli mer rik, inte på pengar men på kunskap för att kunna förbättra världen.
Jag ska inte berätta mer om vad som händer i filmen för den är värd att ses och så, så. Så nu i mellandagarna när man vill ta det lugnt tytcker jag att alla ska ta och hyra, köpa eller ja på något sätt se filmen.

Alla har rätt att behandlas som människor. Alla har rätt att gå i skolan.


min önskelista

nu är julen ännu närmre och jag längtar
detta är min önskelista:

resväskor

en ny laptop

extern hårddisk

detta är det jag önskar mig mest i år. och pengar då så klart

puss

vad jag gjort sista tiden

okey så jag vet att det är super länge sen jag bloggade, och att jag varit super dålig på att uppdatera er det sista men jag, har haft en hel del att göra och det jag har gjoty har inte varit det roligaste. men detta har jag blandannat gjort.

Jag har:
- städat mitt rum
- tittat på idol
- hjälpt pappa
- shoppat
- blivit förvirrad
- skrattat så jag nästan kissat på mig
- sorterat mina smycken
- fixat nytt pass (inte fått det än)
- fått några räkningar jag ska betala
- fått sidan för att fixa visum
-gjort julkort till min usa familj
- fotat
-hjälpt mormor
- lagat mat
 
och antagligen en massa mer som jag inte kommer på nu,
Men är det någon i vårt avlånga land som vet om man måste skriva in sitt passnummer på visums ansökan?
jag känner mig förvirrad och smått stressad men det ska bli bra detta.

imorgon ska jag fixa mina bilder lite så får vi se om jag lägger upp en och annan kanske.

men nu ska jag nog sova så ni får nöja er med en lite äldre bild jag tagit. :D


Men jag måste även säga att även om alla verkar vilja ha snö så är jag faktiskt glad så länge den är borta, anledningen till detta: jo att om det snöar så vet jag att min pappa kommer sova ännu mindre än han gör just nu och jag vill att han ska få sova mer.


hahah jag är så glad :D

Nu är jag så otroligt glad. I fredas kväll när mamma, jag och Olivia kommit hem från IKEA och Center Syd (efter att kört fel och hamnat där). Då ringde min mobil inget som är jätte konstigt för det ringer mer nu än förr men jag är glad för det. Men iallafall så va det inte från Sverige... Och ni vet det där jag pratat om ganska länge men inte velat berätta vad det är exakt förrens det va typ klart och nu kan jag berätta.

Jag har mailat med en mamma i USA ett tag och jag har varit och är med i en process som kommer leda till att jag är au pair och att jag kommer åka i slutet av Februari till just USA. Vilket jag är jätte super glad för. Men jag tänker inte berätta exakt var jag ska mer än att första veckan typ kommer jag vara i NY/Long Island, sen kommer jag resa vidare men exakt var är något jag väljer att hålla lite hemligt. Men jag är jätte glad att jag ska åka då, dock är det en hel del som ska fixas innan jag ska åka så jag är nervös men glad.

Jag hoppas jag kan bli bättre på att blogga så att ni får följa min resa och mitt år (minst) i usa.Nu börjar det :D jag är så glad.