can't catch a break

nu har jag varit hemma i Sverige i lite mer än två månader oxh drt känns fortfarande konstigt men det positiva är att jag är nära min familj och svenska kompisar. dock är där en sak dom är både för oxh nackdel jag har varit hos olika läkare flera gånger sen jag kom hem. jag har varit där minst tre gånger pga mitt ansikte så nu är det iallafall bättre. Sen blev jag förkyld, och nu de sista dagarna har jag haft jätte ont i munnen så fick ringa och få "akut-tid" och då visar det sig att jag fått tandköttsinflammation vilket jag lovar gör ont. så ja nu hoppas jag allt kan bli bra och att jag ska slippa läkare och sjuksköterskor och vara dålig efter detta, kanske att jag kan få dra ut visdomständer med, för de gör ju ingeb nytta, det är trångt nog i munnen ändå och de klöddae bara en massa

så en liten uppdatering kram

Vems är gåvan.

Vem tillhör gåvan?
 
Det berättas om en stor krigare, som trots att han nu blivit gammal fortfararande hade rykte om sig att kunna besegra vilken motståndare som helst. Hans skicklighet med svärdet såväl som hans vishet gjorde att han samlat många lärjungar.
 
En dag fick den gamle krigaren besök av en ung man, som var fast besluten att utmana och besegra den gamle mästaren. Mästarens lärjungar blev mycket oroliga när de fick se vem den unga mannen var, för han hade blivit vida känd som en hänsyslös krigare. Han hade en nästan kuslig förmåga att upptäcka motståndarens svagheter för att sedan uutnyttja dem till sin egen fördel Dn taktik han använde, som hittetills aldrig misslyckats, var att invänta motståndarens första  drag, upptäcka den svaga punkten och sedan slå till med skoningslös kraft.
 
Lärjungarna, som tyckte mycket om sin mästare, ville inte se honom förnedras av den unge mannen och avrådde honom från att anta utmaningen. Men den gamle krigaren tvekade inte, utan gjorde sig redo för strid.
 
Redan på väg mot platsen där striden skulle utkämpas började den unge mannen förolämpa den gamle. Detta fortsatte även sedan de ställt upp sig, och i ett par timmars tid vräkte ynglingen ut sig hånfulla, nedsättande och förödmjukande kommentarer. Han kastade jord och spottade mästaren i ansiktet. Medan den gamle mannen stod orörlig, utan att säga att ord till sitt försvar och utan att ge igen. 
 
Till slut gav den unge mannen upp. Han bugade inför mästaren,förklarade sig besegrad och gav sig sedan hastigt av. 
 
Mästaren lärjungar var förstås glada över segern, men kunde inte låta bli att lite besviket unda hur mästaren kunnat acceptera att lyssna till allaförolämpningar utan att ge igen.
 
"Om någon kommer till dig med en gåva, som du inte tar emot", svarade mästaren lugnt! "vem tillhör då gåvan."

en vecka i sverige

kan nu berätta att jag varit i sverige i en vecka och det känns jätte konstigt men roligt ändå specielt att träfffa alla kompisar igen.

one down one to go

jag vet jag verkligen inte borde göra detta men jag har letat efter de perfekta sneekers och nu har jag hittat dem och jag kunde inte låta bli, men jag ska också ha dem på mig typ varje dag för att de är så sköna.

once the 5th always the 5th

okey så detta är grejen att två av mina nära kompisar här i USA (speciellt dessa två).
De har pojkvänner och jag är jätte glad för båda två men grejen är att väldigt ofta när vi umgås så har de med sin pojkvän om jag är med den ena som jag är med nästan varje dag så är hennes pojkvän alltid med på ett eller annat sätt, hon pratar om honom, eller med honom on her telefon, eller så är han helt enkelt med oss (eller ja jag är med dem) och så har vi ikväll.
båda dessa kompisarna hade sina pojkvänner med sig och vi grillade på stranden och sen åkte vi till min ena kompis hus, och allt va super trevligt MEN så klart ska de vara söta ihop och gulliga, vilket inte blir så kul för mig för det är de två paren och jag... femte hjulet va det ja.

ta nu inte detta som rent gnäll.. för det är inte endast gnäll för jag är jätte glad för mina kompisar att de hittat någon som älskar dem och de kan vara sig själva med och glada. och en annan plus är att jag gillar deras pojkvänner med, asså då menar jag på ett kompis sätt så klart men oavsett hur glad jag är för mina kompisar så är jag på något sätt ändå avundsjuk antar jag för att de faktiskt har hittat någon som gör dem glada och harmoniska.

så oavsett hur mycket det än suger att alltid vara 3rd or 5th hjulet så är jag jätte glad för mina kompisar

singeltjejens klagan??

varför ska det vara så svårt? jag har en kompis som I'm very close to, låt oss kalla henne Annika,men grejen är den att hon och jag gjorde allt tillsammans samtidigt som hon dejtade denna killen, låt oss kalla honom Simon, och nu för någon vecka sen så blev de äntligen tillsammans lixom officiellt alla vi andra har sagt att de är ett par i flera månader men det tog Annika och Simon aningen längre tid att ta de där steget.
I vilket fall jag är jätte happy för min kompis skull men grejen är bara den att jag är aningen trött på det nu, vist jag är glad för henne men det är inte kul att alltid hamna på 2a prioritering eller att vara tredje/femte hjulet. det blir alltid så, sen så är det när vi, Annika och jag gjort planer och så ringer Simon och kommer med något roligare/mer spännande alternativ och då finns jag helt plötsligt inte, det är som att jag som kompis inte längre duger, ja jag vet att detta är ny kärlek men helt ärligt vad hände med att killar kommer och går men vänner är de som består eller hur de nu gick..
men sen är det inte nog med det utan när Annika väl "har tid att umgås" då är Simon det ända som är på hennes hjärna och jag fattar att det är ny kärlek och nytt och förälskelse och jag är den där knäppa kompisen som bara gnäller, men jag kan inte hjälpa att känna att jag är i vägen om vi tre umgås för Simon är min kompis även han. Men jag kan verkligen inte hjälpa att om jag ringer och Annika är med Simon så vill jag bara slänga telefonen i örat på henne, även om hon säger att jag inte stör, är i vägen/tredje/femte hjulet, så kan jag inte hjälpa att känna så jag vet inte om det är tramsigt eller något men oavsett vilket så va jag bara tvungen att lätta mitt hjärta.

OK så kompisar ta detta på rätt sätt, jag är verkligen glad för min kompis Annika men allt de där kärleks dravelet och pussenuttandet är bara jobbigt när man som kompis inte är i samma situation, och sen att pojkvännen tar upp all hennes tid och jag vet jag verkar som en svartsjuk kompis och jag antar att jag kanske är det, eftersom jag numera inte riktigt vill vara med när de två är tillsammans eller de pratar om/med varrandra.

Maia tittar in

oh. my. god. I dont even know what to write right now, must be that summer is kicking in.
-maia moo♥
family is not always blood related. sometimes it is just good memories and laughter.

love you baby sister

Sonoma lake i söndags

bilder från vår awesome day at Sonoma lake med Cynthia, alex oc.

"snart kommer... här iommer... "
tänk er en blandning av påsk, födelsedag och julafton ungefär så känner jag nu. grejen är att jag har inte fått den där speciella kännslan vid dessa högtider som jag alltid brukar få. men det kan ju bero på att allt har varit annorlunda och jag har inte firat något på mitt vanliga sätt speciellt inte min födelsedag så de vill jag göra när jag åker hem till sverige.

men i vilket fall som. så har jag denna känsla nu oxh allt för att min "syster" kommer hem från en två veckors semester. jag vet det är knäppt att sakna en person så mycket men tänk er detta vi lärde känna varandra i september/oktober och sen dess har vi pratat/sett varandra varenda dag även när en av oss varit iväg som när jag va i Florida eller när jag va i Baltimore.
men snart är väntan över för på söndag åker alex oxh jag och hämtar Cynthia och Andy på flygplatsen.

ändring är i luften

lite förändring har ingen mått dåligt av. oxh det tar jag på allvar just nu. de ändringar jag gör är olika men jag känner behovet av att ändra små saker med mig själv just nu och ibland är jag lite impulsiv.


Igår var jag på en salong och gjorde mina naglar, men jag bokade även tid för att färga håret. så det gjorde jag idag . dwt blev en blondare Amy som kom ut från salongen. och jag är riktigt nöjd med det. nästa gång blir det nog blondare dock. och nu har jag bara börjat med allt jag vill göra. får se var detta slutar

Apr. 07, 2013det är jätte kul. nu har allt hunnit att sjubka in lite mer. i fredags så fick jag en överraskning som hete duga. först aäger mitt äldsta väed barb att jag inte får lov att åka hem så vi måste åka till Starbucks. . sagt oxh gjort. sen efter lång tid så får jag köra hem. men då får jag inte komma ut ur bilen. nä då måste jag syanna där i bilen. sen kommer samma barn och hämtar mig i bilen. när jag kommer in är där barn ÖVERALLT grannarnas barn som jag träffat eller ja mer vinkat till över gatan. Cynthia är här med fyra flickor oxh sen mina pojkar så köart och alla hoppar fram och sjunger happy birthday. sen kommer det mer och mer och mer människor och alla är där för mig. jag visste inte att jag har så många kompisar som verkligen bryr sig om mig. sen så slutade det med att vi va kanske minst 27 människor, helt otroligt och jag visste ju att jag skulle firas men det jag trodde från början va ca7-8 personer. haha så gick det med vad jag trodde. haha sen va vi tvungna att åka vidare vi åker till en bar men stannar inte länge. då det slutade med att vi åkte till en strand mitt i natten och när vi är "nära" vattnet så blir det något om att jag inte tror de vågar gå i vattnet oxh jag hade rätt men dwt slutar med att jag springer i havet tre gånger och det va faktiskt inte så svin kallt som det brukar. sen efter det så får jag vara baksätes förare. oxh vi kom hem vid tre tiden.
det vill jag kalla underbara människor runt omkring mig. oxh underbart firande

snärt är jag på väg

jag kan inte riktigt fatta att om mindre än ett dygn sitter jag i ett flygplan på väg underbara FLORIDA där jag ska spendera nästan en vecka men även "bli vuxen" hahaha jag kan va bra rolig ibland.

tänk er själva jag åker ner till Florida för att få sol oxh vila (!?!?! kommer det hända? !?!) haha nä

men jag har denna värsta packnings ångest för jag har paxkat men på något sätt så är där så mycket mer att ta med denna gången... mycket märkligt men kag ska försöka få ner mängden packning imorgon. .. vi får väl se hur det går. ..
nä nu måste jag sova...

3 TIMMAR

SNART ÄR DE HÄR!!!

COUNTDOWN

 
nu är det inte långt kvar...
om mindre än 14 timmar så är deras plan landat, de är här om mindre än 14 timmar och innan dess ska detta göras..
 • kök ska städas
 • tv-rum ska städas
 • tvätt ska läggas undan
 • mitt rum ska städas
 • handdukar ska läggas fram till Olivia,
 • hallen ska städas
 • mitt badrum ska städas
 • jag ska sova
 • jag ska duscha
 • jag ska lägga fram kläder till när jag åkter till flygplatsen
 
jag kan knappt vänta och jag måste åka hemmifrån ca 1:30pm (13:30)
SEN ÄR DE HÄR!!! TYP
OLIVIA OCH PAPPA
OLIVIA OCH MAMMA
CYNTHIA OCH JAG
 
och ja jag har en annorlunda familj alla är inte biologiskt jag har en mamma, en pappa och två systrar, en är biologiskt och en är inte biologiskt. Men mina föräldrar har inte adopterat någon, in fact de har aldrig träffat min andra syster... Olivia har pratat med henne i mobilen men mer än så har det inte varit.
 
Men nu i helgen så ska de alla få träffas för första gången, Cynthia är dock iväg på en romantisk weekend, hon skulle egentligen följt med mig till flygplatsen imorgon men så visade det sig att hon skulle iväg på en weekend. Det roligaste är att när vi kom på att detta är på samma helg så blev vi båda otroligt ledsna så klart, men så berättade hon det för Alex som hon åkt iväg med, att det är samma helg som min familj kommer, och då blev han bara "kommer du inte med mig längre??" haha han vet att vi sätter varandra famför alla andra, men nä jag sa hon skulle åka för han hade planerat en del (tror jag)... I vilket fall som så får jag lite egentid med mamma, pappa och Olivia. Sen på söndag så ska vi träffa Cynthia uppe på lagunitas (ett ölbrygeri i "vin-landet") haha Cynthia älskar de stället och tydligen vill Alex träffa min familj (?!?!) så alla som vill träffa min familj under dessa två veckorna ska få det.
 
Haha planen är att jag och Cynthia ska ta med oss Olivia till Santa Rosa så att hon får träffa alla våra kompisar så att hon kan lära oss kastrull-leken haha det kan bli kul när hon ska lära oss leken och hon är mer mogen än många av våra kompisar som är äldrre än mig och Cynthia...
 
Jag saknar min familj så mycket.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Now, it is not far away ... if less than 14 hours, their plane landed, they are here for less than 14 hours before then should be done .. kitchen must be cleaned TV room to be cleaned washing shall put away my room to be cleaned towels to be presented to Olivia, hall be cleaned my bathroom to be cleaned I'll sleep I should shower I will make clothes for when I acts at the airport
I can hardly wait, and I have to go from home about 1:30 pm (13:30)
SINCE THEY ARE HERE! TYPE
 
and yes I have a different family all are not biologically I have a mom, a dad and two sisters, one is biological and not biologically. But my parents have not adopted anyone, in fact they have never met my other sister ... Olivia has spoken to her on mobile phones but more than that it has not been.
But this weekend, so they should all get together for the first time, Cynthia is away on a romantic weekend, she would actually followed me to the airport tomorrow, but it turned out that she was away on a weekend. The funniest thing is that when we came in that this is the same weekend so we were both incredibly sad of course, but as she told it to Alex that she had gone away with, it's the same weekend as my family is, and when he became only "you will not with me anymore?" haha he knows that we put together famför everyone else, but ou I told her to go because he had planned a part (I think) ... In any case, I get a little me time with Mom, Dad and Olivia. Then on Sunday we'll meet Cynthia top of Lagunitas (one ölbrygeri in "wine country") haha Cynthia loves the place and apparently want Alex to see my family (?!?) So anyone who wants to see my family during these two weeks should get it.
Haha plan is that I and Cynthia will take us to Santa Rosa Olivia so she can meet all our friends so that she can learn a pan-game haha it can be fun when she has to learn the game and she is more mature than many of our friends are äldrre than me and Cynthia ...
I miss my family so much.
 

de sista 1-1½ året

 
studenten Juni 2011
Hörby Marknad Juli 2011
September/Oktober 2011
Februari 2012
Mars 2012
April 2012
 
Januari 2013
Februari 2013
Februari 2013 (förra helgen)
 
Det är kul för mig, Jag har vissa kompisar som kände mig innan jag åkte till USA och som bara ser hur jag ser ut från foton på facebook osv. hur de komenterar att jag har ändrats lite i utseende, och när jag hör saker som det så blir jag glad för jag känner mig mer bekväm med vem jag är och jag har fått mer självförtroende och glädje.

sisters from diffrent misters

 
 
 
 
 
 
 OK, så eftersom jag inte bloggat så mycket på sista tiden ska jag försöka bli bättre på det. Till att börja med kan jag informera att en av anledningarna att jag inte bloggat så mycket är för att jag har umgåtts väldigt mycket med Cynthia. Och då undrar ni nog och vem är de då?? jo de ska jag säga dig, Cynthia är en tjej från Mexico, hon är 24 och hon är den som är mig närmast här, hon vet allt om mig och lita på mig då menar jag ALLT!! jag pratar med henne varje dag och ses vi inte varje dag så är vi jätte cheesy när vi väl träffas med massa kramar som om vi varit ifrån varandra en jätte lång tid men ibland är det bara en dag eller en helg.
 
Som nu till helgen så ska hon iväg till ett spa och jag kan inte tänka mig att vara utan henne hela helgen men som tur är så har jag så klart fler kompisar men framför allt så imorgon ska jag städa och så så jag kommer inte hinna sakna henne allt för mycket och sen på lördag ska jag hämta mamma, pappa och Olivia på flygplatsen och sen på söndag så får jag äntligen ha båda delar av min familj ihop, Ja jag ser Cynthia som min syster och vi beter oss som om vi vore systrar med..

jag lever.

jag lever bara så att alla vet... och jag kommer blogga mer sen, kanske senare idag.

2012 års resume

FÖRLÅT JAG inte bloggat så mycket igen men jag blir lixom busy i perioder när jag åker iväg med kompisar, festar och bara har kul. :D vilket på sätt och vis är en anledning till att jag är här. men här kommer en super snabb 2012's år resume

JANUARY
-en massa förberedelser för att vad jag då trodde bara åka till usa för ett år...
-shopping
-massa kramar med alla
-stockholm för att skaffa visum
- skaffa nytt pass och alla förberedelser.
FEBRUARY
- packa allt!!
- hejdå fester/20 års dags kalas
-en massa kramar och tårar när jag fattar att jag ska åka
- några LÅNGA flygresor till usa
- au pair livet börjar på skolan

MARCH
- kommer till familjen
-börjar jobba som en riktig au pair
-är hemma i huset jag bodde i för första gången helt själv.
- firar att Olivia fyller år (dock på skype)
- träffar mina första kompisar i usa

APRIL
-är hemma en vecka helt själv.
- firar påsk själv
- firar min födelsedag helt själv.
- äter på cheesecake factory för första gången
- åker in till SF för första gången
går på gymmet för första gången
-valborg med kompisarna i en park
- får min första solbränna

MAY
- massa jobb
 
JUNE
- bestämmer mig för att gå in i rematch
- rematchen börjar
 
JULY
- flyttar ut från min förra värdfamilj
-flyttar in hos en LCC
- får en ny familj
-flyttar till min nya familj
-är ensam hemma en vecka
- åker till florida i en vecka
 
AUGUST
-tar mitt amerikanska körkort
-"firar" 6 månader i usa
 
SEPTEMBER
- jobbar mycket
- har läx-inlämning
 
OCTOBER
-går i skolan
- börjar festa och ha kul med fler kompisar
- halloween (jag är en chearleeder)
 
NOVEMBER
- P333x kommer hit
- thanksgiving
-festar mer
- vi är spontana och skaffar tatueringar
-åker till half moon bay med kompisarna
 
DECEMBER
-skola igen
- jul.
-nyår
-shopping
-lucia
 
detta är mitt gångna år i stora drag.

jag latar mig medans andra far jobba

HEJ alla, nu ar jag hemma i tibouron efter en handelserik helg kan man latt saga... efter felkorningar, varit vilse, hittat ratt, slagit vad, vunnit vad, spelat spel och skrattat rumporna av oss helt enkelt. jag alskar denna helgen, jag onskar faktiskt att vi kunde fa ha igar idag igen...

jag sitter just nu hemma hos min kompis Cynthia och myer lite lagom medans hon jobbar...

blod.. tårar.. och brev

idag har jag sovit mest och rört mig så lite som möjligt för tro det eller ej men jag har gått och ramlat och slagit mig igen.. men jaja jag är okey öm men ok och jag och mina kompisar fick ett gott skratt :D så detta är vad jag skagit, slagit upp knäna (igen) ena armbågen är uppskrapad, handleden och knogarna på höger arm/hand och sen är mitt lår numere ömt och blått...

MEN nu va det int det jag skulle berätta egentligen.. det jag skulle berätta är att jag har världens två bästa små kusiner. de skickade brev till mig och när jag läste de så grät jag för det va så gulligt eller j det är gulligt. jag saknar dem så.

 

benjamin ritade en bild av hur han minns mig :D och min onepice

och mirjam skrev att hon saknar mig och att hon har det bra men saknar mig.

detta var underbart att läsa. jag älskar dem mina små trolungar.


the cup song

så fdetta är grejen. jag har fastnat för en sång som heter the cup song/you're gonna make me lonesome eller något sånt.

oavsett vilket så är den sången med i en film jag gillar, det är en ny film som fortfarande går på bio här i usa :D

Så min utmaning till er och mig själv är att lära sig dena sången och cup trummandet. jag vet att många av er antgligen redan kan cup delen men vi kan väl ge det ett försök.

jag kommer ge mig själv en dedline (tills p333x kommer hit) och när den dagen kommit så ska det filmas och läggas upp här på bloggen för att visa att jag kan :D

lycka till och jag ser fram emot att få se era resultat.

Detta är hur du gör cup delen
http://youtu.be/-Q09dZ3mNrA

och här är vad det bör se ut som
http://youtu.be/F0nwA1kP3H0


JAG HAR KOMMIT LÅNGT

bara för att jag kan, oc för att jag är jag och jag är glad för allt jag åstakommit, (du sebbe jag har börjat lära mig lite nu... inte så bra som du dock...)
 
OM 25 DAGAR KOMMER MIN P333X HIT :D

sjuk eller frisk?

 
okey så jag har inte gått under jorden eller försvunnit. jag har bara inget att blogga om, och det jag skulle kunna blogga om kan jag inte i nuläget.

Men mitt liv är ganska lugnt just nu. lever ett ganska tråkigt liv. Jag vaknar lagar frukost och städar, handlar, tvättar mer eller mindre och sen är jag med mina värdbarn på eftermiddagen. sen på kvällen är jag slut så jag går och lägger mig vid samma tid som barnen.

i vilket fall som så i nuläget bälar jag i mig vatten, är trtt hela tiden, springer på toa för jämnan känns de som och en glad nyhet, jag harett par jeans shorts som varit väldigt taighta på mig sen jag köpte dem, men nej inte idag inte, idag tappar jag de nästan... så vad som hänt har jag ingen aning om men viktminskningen är inget ja klagar över ju :D

Ni som känner mig väldigt bra vet att jag kan bli knäpp i vissa saker i perioder som jul musik i oktober eller fläta i håret varje dag eller något annat, äta lax 5 gånger i veckan eller vem kan tänka sig vad.
I vilket fall som så har jag fått två sånna knäppar nu. TRÄNA på gymmet och vi pratar inte en gång nu och då utan jag vill dit så ofta jag kan vilket är skönt. och sen så min andra knäpp är barer, inte drika barer som många av er (de som läser allt) kanske kan tro utan två sorter som vi har här i USA clif bar
och balance bar heter de och hade jag kunnat hade jag ätit de morgon middag och kväll men jag vet att det inte är hälsosamt. Det roligaste med clif baren är att när jag berättade omde för min kompis Briar så sa hon att jag påminde om Louise för hon hade alltid med sig en clif bar

HERE COMES THE BOOM

okey så ikväll gick jag på bio och fimen jag såg var HERE COMES THE BOOM
och som de av er som känner mig väl vet att jag har en ganska udda film smak, jag är ingen tjejig tjej men inte kill tjej heller när det kommer till filmer men jag gillar kärleks och plutte plutt filmer men jag gillar också filmer med en del pang pang och snabba bilar och action och kul. Hahaha men i vilket fall som så är det om en biologilärare som tappat "gnistan" och så får lärarna veta att alla extra program (de har en massa knasiga saker i skolan här, typ som musik och sport är inte obligatoriskt eller "alla har det" så som vi har) men i vilket fall som så får lärarna veta att alla extra program ska kapas (tex musik, bild osv) Men så klart inte Sport för här i usa är de sånna sports fånar. Men i vilket fall så bestämmer sig denna läraren att det inte sa hända, dessa program ska finnas kvar och han börjar fundera på hur han ska kunna samla ihop alla de pengar som behövs tror det va 48 000 dollar så för att få det i svenska gör så här 48 000 x 7 så har du summan av kardemumman, men han får för sig på ett sätt att han ska börja med mixed marshal arts (stavas?) så detta är vad han börjar med för tydligen kan man "tävla" i att slåss (det viste jag redan) i just denna sporten och då tjäna pengar på att både förlora men mer på att vinna så han gör detta för att rädda programmen i skolan
 
jag kan helt enkelt se den, jag satt och skrattade så jag trodde jag skulle kissa på mig men det kan ju också ha berott på min stora läsk jag drack... men filmen var kul, där va lite musik i, biffiga snubbar och tro det eller ej ni som vet att jag gillar biffiga killar dessa va för biffiga.. hahah där fick ni. men filmen är super och det ä kul att se stora biffiga maskulina killar göra smidiga, femenina och roliga saker och inte bara vara matcho och tuffing.
 
oavsett hur vimsig jag låter nu när jag försöker förklara varför nni ska se denna filmen så kan jag lova den är bra men inte att rekomenderas till väldigt kännsliga människor men det är super bra och pappa, mamma och olivia ni kommer älska denna filmen, så se den!!!

min bucket list "of life"

 • Att vara på två platser samtidigt
 • Att "tappa" vattenbalinger från en hög bygnad (ni vet som de gör i one tree hill)
 • Att en dag gifta mig (kom ihåg att detta är en lista för hela mitt liv.)
 • Att göra min familj stolt
 • Att "campa" på en strand med mina kompisar
 • Ändra någons liv
 • Leka kurra gömma på IKEA
 • Åka på en jordenrunt kryssning
 • Tattuera mig
 • Ha världens jätte stora vattenbalongs krig med kompisar oc
 • Följa mina drömmar
 • Förverkliga mina drömmar
 • Hitta det vackra i allt även de små sakerna
 • Gå på en "RIKTIG" date
 • Bli kär och få ha min saga
 • kyssas med någon under vattnet (någon jag är kär/förälskad i)
 • Åka på lyx semester
 • öpa en hemlös människa en varm måltid
 • Bli av med ALLT negativt i mitt liv
 • se lightning bugs
 • bli tystad med en kyss
 • skicka flaskpost
 • Ta min familj på en drömsemester
 • bli framgångsrik
 • visa ALLA att JAG KAN allt jag bill oavsett vad de säger och tror
 • Ge till de som har det sämre
 • skaffa mig en egen familj
 • Gå ner i vikt!
 • Åka till Afrika
 • Åka till Australien
 • Åka till Nya Zeland
 • Flytta hemmifrån
 • Bidra med något till Världen
 • Åka till Hawaii/Karibien
 • Åka till stranden när det är natt
 • Natt bada
 • Köpa en hund
 • Gå på Monster Jam i usa
 • åka på rally i usa
 • gå på hundutställning i usa
 • Ha världens grillfest med mina kompisar
 • prova ny mat
 • skaffa kontakt linser

 

Detta är vad jag har hitentills, ge mig fler tips på vad den bör innehålla


framtiden?...

men hjälp, idag skypade jag med P333x, pratade lite om när hon kommer hit... JAG LÄNGTAR SÅÅ OTROLIGT MYCKET EFTER ATT P333X SKA KOMMA HIT!! ni kan nog inte förstå helt, men när vi skypade så plannerade vi lite för framtiden och jag gillar de planer vi gjorde, men vi kan inte sätta dem till verket förrens jag är hemma i sverige och har ett jobb :D men jag ser fram emot det, vi hittade perfekta saker till våra planer. :D jag kommer inte säga vad planerna är än men jag gillar dem. det är lite vuxen poäng faktiskt.
Men vi plannerade även att p333x kommer med mig till LA när jag måste dit för att gå i skolan :D jag kan inte säga att jag inte ser fram emot det, jag ser fram emot att gå i skolan och att träffa P333x. men nu ska jag sova tror jag :D sov gott eller ja god morgon blir det ju för er i sverige :D saknar er

count down

okey så jag har inte blioggat så mycket, men det är för att jag sover och jobbar hela tiden. det är vad jag har tid med, jag säger inte att jag inte trivs för det gör jag men hemlängtan gör saker mer känslosamma än vad det egentligen hade. Men jag är stolt över mig själv jag har skrivit en uppsats på 5 sidor =D och sen så har jag laddat ner en app på min telefon som räknar ner till saker jag lägger in. så som att det är 66 dagar tills min underbara p333x kommer hit och det är 101 dagar till julafton. 22 dagar tills min första helg i skola och 207 dagar tills jag fyller 21 =D

suck

hemlängtan...

sent på det igen

ny uppdatering, jag vet att jag är ganska kass på att blogga, men jag glömmer helt enkelt bort det.

men detta är en liten uppdatering,
jag är fortfarande förkyld, mina revben är bra men jag har skadat mig igen. typiskt. men i fredags så ramlade jag med min nya cykel och slog upp mitt högra knä, men som tur är så har min VM världens dunder salva så det läker bra och fortare vilket är super så att jag kan börja träna ordentligt igen och slimma ner mig lite.

jag har köpt en cykel.
jag har varit och shoppat big way,
1 par Levi jeans
2 par converse
2 t tröjor
2 koftor
3 bh vad det nu är
1 läder väska
sen minns jag inte

körkort och förkylning

Hej alla glada och svettiga

Nu kan jag vara stolt med att kunna säga att jag har nu mera både ett svenskt och ett amerikanskt körkort :D

jag har jobbat massor nu de två sista veckorna men jag trivs.
Jag har även dragit på mig en hemsk förkylning... typiskt